marți, 9 septembrie 2014

Cupa României. Fortuna Poiana Câmpina - Unirea Târlungeni 3-0

Marcatori: Chipirliu 48, Zsiga 54, Şandru 73.
Fortuna Poiana Câmpina: I. Popescu - Aldea, M. Marin (cpt), Crişan, Şandru - Cioinac, Minciună (54 Antohi) - Honciu, V. Munteanu (66 Năstase), Zsiga - Chipirliu (59 Buhuşi). Rezerve neutilizate: Gârlea - Dobrosavlevici, Birău, Velici. Antrenor: Florin Stăncioiu.
Unirea Târlungeni: Stamatin - Chiş, Şerban, Istrofor, Poenaru - Pricop (64 Vlăsceanu), Dâlbea, Antoche, V. Petra - S. Antal (46 Elek), L. Nicolae (cpt). Rezerve neutilizate: Dănălache - Tatarciuc, Iaru, Brujan, Marcaş. Antrenor: Daniel Bona.
Cartonaşe galbene: Chipirliu 45+2, Minciună 50, Crişan 71 - Şerban 44, Poenaru 86.
Arbitri: Ionuţ Coza (Cernica - Ilfov) - Florin Vişan, Daniel Vlase (Galaţi).
Observator: Liviu Ciubotariu (Galaţi).
Ultimul pas înaintea 16-imilor de finală ale Cupei României şi înainte de a aduce pentru un meci oficial o echipă din prima ligă a adus faţă în faţă două adversare mai vechi, Fortuna Poiana Câmpina şi Unirea Târlungeni. Cu modificări în lot în ambele distribuţii, faţă de meciurile din campionat, ambele echipe au început destul de timid partida.
Treptat, Fortuna s-a instalat la cârma jocului, doar ratările lui Chipirliu, Honciu, Zsiga şi erorile asistentului Vlase făcând ca la pauză să se intre cu o remiză albă. La pauză, braşovenii fac o mişcare ofensivă, introducându-l pe Elek, dar după numai 3 minute Fortuna deschide scorul prin Chipirliu, care a deviat în plasă o excelentă centrare a lui Şandru. Forcing-ul elevilor lui Stăncioiu a continuat şi Zsiga a dublat avantajul gazdelor cu un şut surpinzător de la 22 metri. A fost momentul în care soarta partidei şi a calificării a fost pecetluită, pentru că nimeni nu mai conta pe o eventuală revenire a braşovenilor. Ritmul partidei a scăzut tot mai mult... Zsiga a trimis mingea în bara transversală în minutul 58, pentru ca apoi Bogdan Şandru să profite de o serie de erori în lanţ în defensiva oaspeţilor pentru a-şi trece în premieră numele pe lista marcatorilor într-un meci oficial pentru Fortuna. A stabilit şi rezultatul final şi o calificare pe deplin meritată!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu