sâmbătă, 6 septembrie 2014

Liga a 2-a. FC Bihor - Fortuna Poiana Câmpina 1-3

Jucând un fotbal spectaculos, mai eficient decât în prima etapă şi concretizând mai multe dintre ocaziile create, Fortuna Poiana Câmpina a reuşit chiar din prima deplasare să-şi recupereze punctele pierdute pe teren propriu în prima etapă a ligii secunde.
Elevii lui Stăncioiu au deschis scorul prin Honciu, în minutul 14, după ce fostul "căpitan" al Chindiei a reluat la vinclu, din 12 metri, o minge "lucrată" de Vali Munteanu.
sursa: fcbihor.ro
Până la pauză, tot elevii lui Stăncioiu au fost mai periculos, Antohi trimiţând mingea în bară, în minutul 33, dar la intrarea la cabine tabela arăta 0-1.
După pauză, în minutul 51, Minciună dublează avantajul Fortunei, cu un şut la vinclu de la marginea suprafeţei de pedeapsă, pentru că în minutul imediat următor, arbitrul Mazilu să acorde lovitură de pedeapsă la un duel între portarul I. Popescu şi R. Lukacs, dar atacantul gazdelor ratează, portarul Fortunei respingând cu piciorul.
Orădenii au o perioadă de forcing, presează şi în minutul 68 obţin un nou penalty, după ce B. Şandru l-a împiedicat pe acelaşi R. Lukacs, care de această dată îl învinge pe I. Popescu, deşi acesta atinsese mingea.
După numai 7 minute, în minutul 75, Vali Munteanu face şah-mat defensiva orădenilor, şutează, portarul respinge greu, în faţă, de unde Zsiga, introdus cu câteva minute înainte, în locul lui Antohi, stabileşte scorul final: 3-1 pentru Fortuna.
Florin Stăncioiu a jucat în acest meci cu: I. Popescu - Dobrosavlevici, M. Marin (cpt), Şandru, Damian - Cioinac, Minciună - V. Munteanu (79 Aldea), Honciu, Antohi (57 Zsiga) - Chipirliu (66 Velici).
Imediat după meci, la conferinţa de presă, Florin Stăncioiu (foto dreapta) a declarat: "Suntem extraordinar de fericiţi că am câştigat cele trei puncte puse în joc. Ştiam că ne aşteaptă un joc greu, pentru că era primul al orădenilor, însă la fel de bine ştiam că putem să câştigăm, pentru că eu de mai multe ori am spus că avem o echipă bună, care o să vedeţi, se va bate la primele locuri ale clasamentului. După înfrângerea de sâmbăta trecută de acasă, nemeritată, cu Reşiţa, am pregătit extraordinar de bine acest joc şi spre bucuria noastră iată că am putut câştiga. Felicit şi echipa gazdă pentru că a fost fair-play în multe momente ale jocului şi le doresc baftă multă"!

Un comentariu: