duminică, 14 septembrie 2014

Liga B Prahova. AS Strejnic - CSC Poiana Câmpina 5-2

CSC Poiana Câmpina a pierdut astăzi la Strejnic cu scorul de 5-2, chiar dacă a condus cu 1-0, iar la pauză cele două formaţii erau la egalitate, 2-2. La acest scor, marcatorul ambelor goluri ale poienarilor, Spurcaciu, a fost eliminat de arbitrul Ciprian Stavre.
Apoi, după pauză, gazdele s-au desprins în învingătoare, dar oficialii clubului poienar au acuza în termeni duri maniera de arbitraj: "Am fost furaţi ca-n codru! Nu se poate câştiga acolo... La 1-1 ni s-a anulat gol perfect valabil, lucru recunoscut şi de gazde după meci, iar golul de 3-2 a fost marcat dintr-un ofsaid evident. Mai adăugăm şi eliminarea marcatorului ambelor goluri ale formaţiei noastre. Ce să mai, ne-au făcut!"
CSC Poiana Câmpina a jucat în formula: Bucuroiu - Mireanu, Roşu, Neagu, L. Ion - Mosor, Postolache, Ivan, Dumitru - Neagoe, Spurcaciu. Au mai intrat: Fulgeanu, G. Mihai, Achim. Antrenor: Alin Postolache.

28 de comentarii:

  1. rusine ajf!! rusine!!! Sa trimiti un copil de 15 ani sa arbitreze acest meci, care se anunta destul de greu pt ambele parti! nu conteaza ca acesta a fost tusier...
    observatorul meciului a zis ca acest tanar arbitru este "in formare pt viitor".
    dar nu poti pune un copil sa arbitreze la liga b prahova... la juniori nu putea sa se "formeze''???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. rusine rusine dar strejnicu v-a dominat autoritar

      Ștergere
    2. rusine rusine dar strejnicu a dominat autoritar

      Ștergere
  2. bai astia de la poiana...voi vreti numai arbitri de liga 1, dar nu jucati nimic. jucati frate si voi ceva...si mai vorbim dupaia.

    RăspundețiȘtergere
  3. 'Dupaia'????ai facut gramatica la scoala de corectie???vezi de treaba ta,flacaule,ca faci intindere la limba!

    RăspundețiȘtergere
  4. flacaule...eu zic sa mai dai jos burta aia si sa jucati fotbal...ca de turca suntem satui

    RăspundețiȘtergere
  5. Numai arbitri dastia vrem . cerem cam mult sa fim arbitrati corect . dar stati linistiti o sa castigam de acum nu va maai faceti voi probleme de Poiana . va salut si stati linistiti ne revenim noi

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnule Neculai intamplator am fost la acest meci . Jucatorul echipei oaspete Spurcaciu a fost eliminat prin minutul 55 insa de ce nu s-a precizat ca in acelasi minut a fost eliminat si un jucator al gazdelor??? Si echipa din Strejnic a primit mai multe cartonase galbene decat cea a CSC-ULUI!! De ce invinuiti arbitrii ca v-au furat ca in codru???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa cum poate v-ati dat seama eu nu am fost la meci... Referirile la arbitraj apartin unui oficial al clubului din Poiana Campina.

      Ștergere
    2. Dar daca tot ziceti ca ati fost la meci, am o intrebare: ca spectator neutru ce probabil ati fost intamplator la meci, v-a placut arbitrajul?

      Ștergere
    3. Centralului nu ii se poate reprosa absolut nimic dupa parerea mea. a arbitrat foarte bine un meci foarte greu..... Intr-adevar a fost o faza suspecta de ofsaid la golul de 3-2 al gazdelor

      Ștergere
  7. Platesti bilet sa vi la turca???stai acasa,agramatule!!!sportul e la tv pt cei ca tine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. deocamdata ne cam desparte un munte de carti....prietene

      Ștergere
    2. Depinde cu cine stau de vorba...din cum scri,singurele carti pe care se intelege ca le-ai citit,sunt cele pentru colorat sau cele cu benzi desenate! :)))) esti mic si neinsemnat,asa ca bate la alta usa...mai spre spre deal,de unde te tragi! 😉

      Ștergere
  8. Vuta nu te simti penibil sa comentezi peste tot ce dracu esti puscarie esti mort dupa bani lesinatule . hai Poiana batem etapa asta si dupa facem pregatire sa ne distram la mislea cu echipa marelui antrenor vuta burtosu . poate te mai vaiti umpic sa iti mai dea milcoveanu 10 lei ca esti disperat dupa bani

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A murit portarul de la Mislea cumva? :))

      Ștergere
    2. Bai robinson zapata tu esti in poarta la mislea .

      Ștergere
    3. Georgescu Vladimir16 septembrie 2014 la 21:31

      Prietene nu stiu cine esti de comentezi aiurea la adresa mea.Eu nu am avut de a face cu niciun comentariu de pana acum,dar cineva mi-a spus ca s-a pomenit de mine aici.In primul rand posteaza cu numele tau, ca de anonimi sunt satul si in al 2-lea rand vorbim dupa meci,ca de comentarii nefondate nu va intrece nimeni.Bafta sa aveti!

      Ștergere
  9. Pai au luat mai multe galbene ...dar doar galbene si atat....nr 6 de la gazde trebuia sa ia rosu in min 3.. dupa 2 intrari criminale dar....nu se pun...la scorul de 3-2 arbitrul central ce s-a gandit : sa mai traga putin de timp si sa linisteasca spiritele dupa ce a spus ca nu se poate baga peste asistent nr 1 la golul 3 spunand ca si el stie ca a fost ofsaid dar....exista un DAR , centralul a oprit jocul cerand celor 20-30 de spectatori care erau "cazati" la cel mult 1 m de linia de margine sa paraseasca zona si sa se duca dupa gard , era min 65-70 aprox..tin sa precizez ca acesti oamenii pe toata durata jocului au injurat si amenintat jucatorii csc-ului...trageti dvs concluzii. LARY

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la primul gol al celor de la strejnic centralul s-a bagat peste asistent si a motivat alaturi de acesta ca nu a fost offside, dubios ca fiecare a avut o explicatie diferita a fazei.. desi dreptate avea tusierul.
      iar asistentul nr 1 a recunoscut la pauza ca "e constient" (dupa spusele lui) ca a gresit cand a anulat golul lui Spurcaciu la scorul de 1-0, faza pt care acesta a luat galben...

      Ștergere
  10. Suprafata de joc a fost tusata la pauza...!!!!!e normal?brigada de arbitrii fara minim de cunostinte!nu e motivul pentru care a pierdut Poiana,dar e de ras ce poti vedea la asemenea campionat!nici pe vremea pionieratului judetean nu era cum a fost la Strejnic!ajf este depasita...rusineeeee pentru toata gloata de acolo!

    RăspundețiȘtergere
  11. Tu si cu mai cine sa te distrezi? poate in club la Mislea, nu pe teren.Stai linistit nebunule, ai uitat cand ati luat 4 sezonul trecut si n-ati fost in stare sa dati un gol?

    RăspundețiȘtergere
  12. Vedem peste 2 etape . pe voi vs intereseaza mai mult poiana decat echipa voastra .comentati mereu vedetiva ba de treaba voastra ca nu sunteti vreo echipa spectaculoasa . terminati-va ce naiba .

    RăspundețiȘtergere
  13. Am intrat aici pentru ca mi-au spus colegii ca se face referire la mine " burtosu" sunt George daca cineva are ceva sa imi spuna il rog frumos sa vina sa imi zica in fata ce are de zis.Baietii spun ca domnul Vuta comenteaza pe aici eu sper ca nu el sa fie anonimul inflacarat doar pentru ca il consideram prieten,astept suporterul inflacarat sa vina sa imi spuna in fata ce are de zis, eu nu joc pentru bani sau faima joc pentru ca imi place fotbalul si nu alerg ca altii dupa bani si faima.Te salut cu drag bunul meu prieten Vuta !

    RăspundețiȘtergere
  14. lasati arbitrii si jucati fotbal bai astia de la campina !!!!! daca erati buni cum va credeti le dadeati 5,6,7 goluri !!!! e tipic prostiei romanesti sa dai vina pe alcineva cand tu esti neputincios!!! a gresit doar pustiul de la linie la golul 3 al gazdelor in rest a fost un arbitraj corect , eliminarile au fost acordate pe buna dreptate atat cea de la gazde cat si cea de la oaspeti, ce vreti sa va bage arbitrii mingea in poarta???? jucati fotbal ba fratilor si analizati-va neputinta inainte de a da vina pe altii!!!! tipic romanesc!!!!!rusine voua care va numiti jucatori de fotbal!!!! rusine!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai ramas fara aer,frustratule?de ce iti dai cu subsemnatul pe-aici???du-te la la o mentalitate nu 'tipic romanesc' pe cum spui,ci la una tipic psihologica :))) hai,pa ca mirosi a lana! :))))

      Ștergere
    2. Ba ba trezeste-te ca nu suntem jucatorii de fotbsl suntem amatorii suntem niste foarte buni prieteni care ne strangem sambata sa jucam fotbal . asa ca nu te mai agita ca ti se umfla vreo vena la cap .

      Ștergere
    3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere