duminică, 14 septembrie 2014

"Liga lu' Lică". AS Ploieşti - Tricolorul Breaza 1-0

În această dimineaţă, Tricolorul Breaza a pierdut primul meci după trei victorii consecutive, scor 0-1, cu AS Ploiești. De-a lungul celor 90 de minute jocul a fost mai mult un joc de tatonări și contre, fazele de poartă fiind destul de puţine.
Prima ocazie a meciului a aparținut gazdelor, în minutul 8, când un jucător ploieştean a trimis un șut cu stângul, de la 18 metri, puțin peste poarta lui D. Constantin. Răspunsul brezenilor a venit în minutul 21, când Șovăială a ratat de puțin ținta din interiorul suprafeţei de pedeapsă, după un contraatac purtat alături de Vișan. Spre finalul reprizei, dintr-o greșeală defensivă, gazdele au deschis scorul, stabilind scorul pauzei. Cea de-a doua parte a jocului a fost începută cu elan de gazde, care puteau înscrie pentru 2-0, dar Basma a respins de pe linia porții un șut care îl depășise pe portarul oaspeţilor. Formația brezeană a avut și ea câteva oportunități bune, Vișan centrând de două ori în fața porții goale, dar fără ca vreun jucător să se găsească la finalizare, și șutând periculos de la 20 de metri, cu piciorul drept, portarul gazdelor reținând cu mari emoții. 
Tricolorul Breaza a jucat în formula: D. Constantin - Coman, Basma, Soreanu, Brânzea, Duricu (cpt.) (68 Urdea), Țigănuș, Bunea, Negotei (19 Șovăială), Vișan, Vintilă. Antrenor: Marius Vişan.
Sursa text: csotricolorulbreaza.blogspot.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu