duminică, 7 septembrie 2014

"Liga lu' Lică". Tricolorul Breaza - Unirea Cocorăştii Colţ 5-0

În această dimineață, Tricolorul Breaza a primit, pe teren propriu, replica echipei Unirea Cocorăștii Colț, clasată, înaintea acestei etape, pe poziția a 11-a a clasamentului, care a sosit la Breaza după o victorie pe teren propriu, 3-1 cu Găzarul Surani. Formația brezeană a început excelent meciul și a deschis scorul în minutul 3, când
Bunea i-a așezat, din lovitură liberă, o minge pe cap lui Soreanu care a lovit necruțător pentru 1-0. "Tricolorii" au continuat atacurile și, după ce a trimis puțin peste dintr-o lovitură liberă, Vișan nu a mai greșit ținta a doua oară, primind în faţa porţii o centrare de la Brânzea și trimițând din 13 metri cu latul, la colțul lung. 3-0 a făcut același Soreanu, care a înscris cu noroc după un corner executat de Duricu. Nu a trecut mult timp și Duricu a devenit, din pasator, marcator, așezând o minge de la 16 metri în vinclul porții adverse, fiind urmat pe tabelă de Negotei, care, lăsat cu poarta goală printr-o pasă a lui Vișan, nu a avut de îndeplinit decât o singură formalitate, stabilind astfel și scorul pauzei, un neverosimil 5-0. După cele 15 minute de odihnă, echipa gazdă a redus turația motoarelor, permițând astfel oaspeților să atace poarta lui D. Constantin și chiar să-și creeze câteva ocazii bune, dar au irosit, și ei, câteva oportunități importante de a mai înscrie.
Tricolorul Breaza: D. Constantin - Cârciu (46 Urdea), Soreanu, Basma, Brânzea (74 Fl. Voinea), Țigănuș (72 Mușea), Bunea, Duricu, Negotei (58 Coman), Vintilă, Vișan.
Partida a fost arbitrată de Alexandru Despina - Laurențiu Dragu, Diana Florea. Observator: Mihai Ion.
 Sursa text şi foto: csotricolorulbreaza.blogspot.ro.

2 comentarii:

  1. Sunt curios cum arata Manea dupa 5(CINCI) goluri primite.Oare tot asa cu nasul pe sus era?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eram foarte bine prietene,multumesc pentru grija care o manifesti in privinta mea...treaba asta imi arata cat de frustrat esti!

    RăspundețiȘtergere