joi, 11 septembrie 2014

Olimpia Satu Mare ajunge mâine după-amiază la Câmpina

Distanţele foarte lungi din Seria a II-a obligă echipele să plece cu două zile înaintea partidelor. Aşa s-a întâmplat cu Fortuna când a mers la Oradea, la fel procedează şi Olimpia Satu Mare în perspectiva meciului de sâmbătă, de la ora 11.00, de la Poiana Câmpina, cu Fortuna. Astfel, sătmărenii au plecat în această dimineaţă de acasă, ajungând după-amiază la Târlungeni, unde vor înnopta. Apoi, mâine dimineaţă au programat un antrenament la Târlungeni, mâine după-amiază urmând a ajunge la Câmpina, unde se vor caza la Hotelul "Muntenia" din centrul localităţii.
Antrenorul formaţiei Olimpia Satu Mare, Cosmin Bodea, care s-a aflat în tribună la Oradea la meciul din etapa trecută dintre FC Bihor şi Fortuna, a declarat: "Venim să luăm punct sau puncte. Am început prost campionatul și trebuie să ne trezim.
Știu că întâlnim o echipă bine așezată și organizată pe care am și văzut-o la lucru în meciul de la Oradea. Cine greșește mai puțin sâmbătă va câștiga. Va fi un meci disputat la finele căruia cel mai bun să învingă!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu