duminică, 21 septembrie 2014

Promoţie la biletele clubului Fortuna. Cumperi bilet la meciul cu Dinamo şi ai 50% reducere la următorul meci din campionat!

Încercând să vină în întâmpinarea suporterilor care doresc să fie prezenţi la cât mai multe meciuri ale echipei Fortuna, clubul din Poiana Câmpina a creat o facilitate importantă.
După cum se ştie, biletele pentru meciul de miercuri, 24 septembrie, ora 20.30, cu Dinamo Bucureşti, din 16-imile de finală ale Cupei României se vor pune în vânzare şi la casele de bilete de la stadionul "Fortuna" din Poiana Câmpina în zilele de luni, marţi şi miercuri, între orele 10..00 - 18.00, şi la stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti, unde va avea loc partida luni, marţi şi miercuri între aceleaşi ore, cu o prelungire până la ora partidei în ziua de miercuri.
Ei bine, facilitatea oferită de clubul Fortuna este ca primii 300 de cumpărători ai biletelor de la casa amenajată la stadionul "Fortuna" să poată achiziţiona şi un bilet pentru meciul de sâmbătă, din campionat, cu Unirea Târlungeni, cu o reducere de 50%, adică la preţul de 5 lei. Această promoţie este valabilă numai până miercuri, la ora 18.00, urmând ca de joi, biletele pentru meciul cu Unirea Târlungeni să fie puse în vânzare la preţul obişnuit de 10 lei.
De asemenea, reamintesc tuturor celor interesaţi că toţi cei care cumpără bilete pentru meciul cu Dinamo de la casa stadionului "Fortuna" beneficiază gratuit de transport la stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti, plecarea având loc miercuri, la ora 18.00, de la stadionul din Poiana Câmpina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu