miercuri, 17 septembrie 2014

"Super...lică", restanţă. AS Tufeni - Voinţa Ciorani 3-0

Derby-ul din "Super...lică" a avut loc în această după-amiază la Tufeni, între AS Tufeni şi Voinţa Ciorani. După o primă repriză echilibrată, dar în care elevii lui Robert Stoica au fost mai periculoşi în faţa porţii oaspeţilor, după pauză, tufenarii s-au dezlănţuit, înscriind prin
Braşoveanu (minutul 56 - a transformat o lovitură de pedeapsă acordată de arbitrul Viorel Căunei), Comnoiu (minutul 72) şi Ilioiu (minutul 80 - cu un şut direct în vinclu din marginea suprafeţei de pedeapsă).
AS Tufeni a jucat în formula: D. Şandru - Zmoleanu, Ştefan, Braşoveanu, Gagiu - Fomenco, Ilioiu, Burlacu, Comnoiu - Mocanu, Brebenel. Au mai jucat: Calaver, Dinu, Stamate.
"Sunt foarte fericit pentru această victorie! Aştept şi în continuare rezultate pozitive pentru că am demonstrat şi astăzi că suntem o echipă valoroasă!", a declarat imediat după fluierul final preşedintele tufenarilor, Giani Chiotoroiu.

15 comentarii:

  1. "MARELE" aristan a fost astazi pe teren? Indiferent ce vor spune cei din CIORANI, au pirdut fara drept de apel.Desigur ,campionatul este lung, stiu cei din CIORANI ce au de facut in continuare......AU DEMONSTRAT SI ANII TRECUTI....Pe de alta parte nici cei de la TUFENI nu se vor lasa mai prejos....PRIETENII STIU DE CE...(Crangasu Decu este la a 2 a observare din 5etape la meciurile tufenarilor, din care 2meciuri ACASA....)

    RăspundețiȘtergere
  2. toate echipele care vor promova indiferent de liga,divizie etc isi iau masuri .e stiut de ani de zile nu spun ceva nou.la meciul de azi chiar daca nu a fost un meci spectaculos,gazdele au facut legea in repriza secunda.poate la 1-0 pt gazde a fost o reactie de orgoliu a celor de la ciorani, cand au avut o bara si un sut peste di 8 m in aceeasi faza.dar una peste alta victorie meritata a celor din tufeni.cam putin au aratat oaspetii cu toate ca au 5-6 jucatori de anul trecut.arbitrajul foarte bun cu exceptia catorva mici scapari,dar neinsemnate.

    RăspundețiȘtergere
  3. Unde acel anonim care spunea ca ciorani va defila la tufeni?sa te mai aud acum :))))

    RăspundețiȘtergere
  4. Oameni buni, am vazut astazi un meci in care echipaAS Tufeni a jucat mult mai bine decat versata echipa din Ciorani. De ce? Pentru ca baietii lui Giani Chiotoroiu au dat tot pe teren iar baietii lui Aristan sau prezentat ca niste vedete. Dar din pacate au intalnit o echipa mai bine pregatita. Respect pentru antrenorul Robert Stoica.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mi-as dorii sa nu mai vad fel de fel de rautati. Am vazut astazi un meci mult peste nivelul Ligii A Prahova. Doua echipe care joaca un fotbal frumos, curat si ingenios. Felicitari ambelor echipe pentru jocul de astazi.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumim domnului Beznea pentru incurajari. Ne-au fost de ajutor in scest meci. Va asteptam sa vedeti un meci la noi acasa.

    RăspundețiȘtergere
  7. Beznea Dorinel Mihai18 septembrie 2014 la 08:03

    Felicitari....sincer nu ma asteptam la un asemenea scor avind in vedere si valoarea celor de la Ciorani!!!Inca o data se adevereste ca valoare,dublata de dorinta de victorie ,este totdeauna de partea celor care cred in ea,in victorie!Felicitari,cu scuzele de rigoare pentru cei din Ciorani, carora le doresc suces mai departe,ma bucur pentru cei de la Tufeni,va doresc multa bafta in continuare si sunt convins ca veti ajunge acolo unde va doriti si unde va este locul!Multumesc de invitatie,in functie de timp sper sa pot asista la un meci,sau chiar mai multe...felicitari inca o data!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sandru, foarte bine; Brasoveanu, impecabil; Ilioiu, jos palaria in fata lui; Mocanu, foarte bun; Brebenel si Comnoiu, cei care au adus pericolul in fata portii; Toti jucatorii lui AS Tufeni, devotament maxim; chiar si jucatorii de rezerva, foarte conectati la joc pe toata durata meciului. Felicitari domnule Giani Chiotoroiu, felicitari domnule Dan Enescu, a-ti reusit sa faceti o adevarata echipa, o adevarata familie, a-ti reusit sa scoateti oamenii din case si sa se bucure pe stadion. Este incredibil ce am vazut aseara la Tufeni. O echipa in adevaratul sens al cuvantului, suporteri foarte multi prezenti la meci aplaudand fiecare faza a meciului. Atmosfera de nota 10. Bravo voua. Succes incontinuare.
    Costin.

    RăspundețiȘtergere
  9. Citeam Fotbal Prahovean si eram informati despre echipa din Ciorani saptamanal. Miercuri suntem informati ca Ciorani joaca restanta la Tufeni. Oare astazi de ce nu mai ne informeaza domnul ziarist de la redactia mai sus mentionata ce a facut Ciorani la Tufeni. Sau promoveaza numai rezultatele pozitive ale celor din Ciorani.

    RăspundețiȘtergere
  10. nea dorinele ai grija sa stai capra si tu la cornu...

    RăspundețiȘtergere
  11. Ho bay nebunilor din tufeni ca nu ati realizat nimik .si domnul de mai sus campionatul trecut cioraniul le a dat la toti si impotriva la toti cu terenul in cap.

    RăspundețiȘtergere
  12. Da..le-a dat la toti...mai putin celor din Tufeni,cred ca a fost un pic invers;)) hahaha

    RăspundețiȘtergere
  13. Mi-as dorii ca domnul Vali Negoita sa afle de aceste frumoase victorii pe care le-a realizat AS Tufeni in ultima perioada. Toti Tufenarii respecta omul Vali Negoita, antrenorul care a facut ca aceasta echipa sa fie cunoscuta in tot judetul.

    RăspundețiȘtergere