marți, 21 octombrie 2014

Aurelian Stamate este noul antrenor al Fortunei

La antrenamentul din această după-amiază al Fortunei va fi prezentat jucătorilor noul antrenor principal al echipei - Aurelian Stamate. S-a născut pe 17 ianuarie 1960 şi a început fotbalul la vârsta de 9 ani, sub comanda antrenorului Zoltan David, la FC Galaţi.
A renunţat la fotbal  după terminarea junioratului, la aproape 18 ani, dar a revenit în 1990, când a fost legitimat la Ancora Galaţi. În 1982 s-a transferat la Oţelul Galaţi, făcând parte din echipa care a promovat pentru prima oară în Divizia A şi cu care a rueşit să se califice şi în Cupa UEFA. La Oţelul a evoluat timp de 5 sezoane, transferându-se în 1987 la Dacia Unirea Brăila, cu puţin timp înaintea partidei gălăţenilor cu Juventus.
Din anul 1994 a devenit antrenor la Centrul de copii şi juniori de la Oţelul Galaţi, printre jucătorii care i-au trecut în mână numărându-se şi o mare parte  jucătorilor Oţelul care au devenit campioni în 2011 - Ionuţ Neagu, Cornl Râpă, Laurenţiu Iorga, Silviu Ilie, Samoel Cojoc. De asemenea, Aurelian "Vivi" Stamate a mai îndeplinit funcţia de antrenor secund al echipei a doua a Oţelului, precum şi şef al Centrului de Copii şi Juniori de la Oţelul Galaţi.

6 comentarii:

  1. Rectificare:a fost principal la otelu II in cea mai prolifica perioada a echipei.inspirata alegere,e o emblema a fotbalului galatean

    RăspundețiȘtergere
  2. principal la otelul doi lasati o dracu sunteti de neinteles mai bine lasati vechiul antrenor

    RăspundețiȘtergere
  3. il lucreaza cioinac repede

    RăspundețiȘtergere
  4. un om cu caracter,ce cauta Radu Calin.Banuiam ca el va veni,a fost si la primul meci cu Narcis Raducan si Marius Stan,primarul de la Gl,oras cu care Fortuna este prietena.Rezultatele vor vorbi dar nu cred ca liga 1 e obiectivul,uitativa la Voluntari,construiesc infrastructura si stadion in asteptarea promovarii,noi cu stadionul nostru nu avem sansa,sunt bani multi de bagat si Tiseanu nu are de gand sa ofere sprijin din Primarie.Poate Moldoveanu ?

    RăspundețiȘtergere
  5. La meciul VOINTA SNAGOV -FC OTELUL GALATI 2 din 04.10.2014 a fost DELEGATUL echipei din GALATI.Probabil a fost antrenor mai demult.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere