sâmbătă, 18 octombrie 2014

Fortuna a remizat la Pâncota, după ce a condus de două ori

Plecată la Pâncota fără antrenorul Florin Stăncioiu, care a demisionat după eşecul 0-3 din intermediara cu Poli Timişoara, Fortuna Poiana Câmpina a lăsat o bună impresie, a jucat frumos, curajos, a reuşit deschiderea scorului, a condus pe tabela de marcaj în două rânduri, fiind nevoită să se mulţumească la capătul celor 90 de minute de joc cu un singur punct.
Fortuna a început în forţă, având primele mari ocazii de gol prin Chipirliu. Mai întâi, în minutul 8, bine lansat de Minciună, Chipirliu l-a driblat pe portarul advers, dar şutul său a fost scos din faţa porţii de un fundaş, pentru ca trei minute mai târziu portarul formaţiei arădene să scoată de la vinclu a minge puternică trimisă de acelaşi Chipirliu. Apoi a venit deschiderea scorului, în minutul 25, atunci când Chipirliu a fost împiedicat de Lung în suprafaţa de pedeapsă a gazdelor, iar Vali Munteanu (foto - la minge) a transformat cu siguranţă penalty-ul. După 10 minute gazdele au egalat, în urma unei faze prelungite de atac,
la capătul căreia Suciu a împins balonul cu capul în plasă de la numai câţiva metri.
Imediat după pauză, în minutul 50, Vali Munteanu porneşte pe contraatac pe partea stângă, centrează, Antoohi îi aşează mingea lui Chipirliu, care şutează, portarul gazdelor respinge, iar Honciu împinge mingea în plasă. Egalarea a survenit după numai două minute, atunci când A, Mihai a trimis din apropiere cu capul o minge prelungită pe spate de Lung, din centrarea de pe partea stângă a lui Mitu.
O remiză corectă, un punct bun pentru moralul Fortunei, care a demonstrat în acest meci că eşecul sever din meciul cu Poli Timişoara a fost doar un accident.
Interimarii Ştefan odoroabă şi Cornel Cernea au trimis în teren următoarea echipă: I. Popescu - Aldea, M. Marin (cpt), Crişan, Damian - Minciună, Cioinac - V. Munteanu, Honciu (87 Coteanu), Antohi (90+1 Stancu) - Chipirliu (73 Năstase).

6 comentarii:

  1. ce o fi vrut oare să spună patronul Radu Călin, după demisia lui Stăncioiu, cu ... ”ne vom gândi la un antrenor cu caracter...?!”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. e bine si un punct rautati poti scrie cate vrei

    RăspundețiȘtergere
  4. Fortuna a ajuns pe '0' la 'adevar'...Foarte foarte important va fi meciul cu Mioveni. Bafta baieti!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere