miercuri, 22 octombrie 2014

"Liga lu' Lică". AFC Brebu - CS Cornu 1-1

Restanţa din "Liga lu' Lică" a opus astăzi la brebu două echipe ambiţioase, în mare foame de puncte, pentru care o victorie ar fi fost extrem de importantă. Gazdele au deschis scorul în minutul 6, dar cornenii au replicat aproape imediat, în minutul 9, egalând prin Mustafa. Şi acesta avea să fie şi scorul final al unei partide cu multe orgolii, destul de încrâncenate.
CS Cornu a jucat în formula: Datcu - Olariu, Drăgan, Mustafa, Dinicu - Pârvan, Hornea - Grigore, Irimescu, Stoica - Constantinescu. Au mai jucat: Susai, Neagu.
La finalul partidei, antrenorul formaţiei oaspete, Mihai Dinu, a declarat: "Am dominat jocul şi cred că dacă demonstram mai mult tupeu, mai multă determinare am fi putut să învingem. După aspectul jocului, cred că noi am pierdut două puncte, pentru că am controlat aproape de la u capăt la celălalt partida, în ciuda ambiţiei gazdelor, pentru care îi felicit".
Mai trebuie adăugat că partida de la Cornu a fost arbitrată de Alin Gheorghe - Marian Ciubuc, Mihail Pandelea, observator fiind Virgil Dridea.

11 comentarii:

  1. Pe cine m-ai lauda Mara, pe cei de la Cornu sau pe cei de la Brebu ,de ce nu spune Mara acum , ca cei de la brebu l -au contactat si il pune la conducerea lor ,asta a fost si motivul pt care a plecat de la cornu , stiu sigur ca dupa meciul brebu cu fortuna , cei de la brebu inpreuna cu primarul au intrat la el in birou si a discutat timp de 30 min , dupa o alta discutie din timpul meciului.Adevarat s -au nu ?.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si Mara cine e?...Dumnezeu?...ce mare lucru poate face el la Brebu?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ăştia de la Brebu se chinuie de când e Săulescu să retrogradeze . Vai mama lor! Mie îmi place când îi aud că se laudă că au scăpat iar de retrogradare.Băi Brebu a avut ECHIPA care făcea legea în divizia D dar asta era până să vină Săulescu şi Tase care v-au "aburit" că fără ei dispare fotbalul din Brebu.Chiar nu are cine să facă ordine în clubul asta?

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. Când a avut nene,brebu echipă de făcea legea in județ?in afara de 2_3 ani când a terminat in primele 5,de când e fotbal in județul asta,au terminat numai după locul10 la liga A.poate la ligaB,acolo ai dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  6. Oameni buni dacă Brebu nu a câştigat nici cu "descultii " ăştia de la Cornu ce să mai discutăm.Savulescule şi Tase chiar nu vedeţi că sunteţi penibil? Chiar nu realizaţi că nu aveţi habar de spotul asta? Sau sunteţi masochisti ?

    RăspundețiȘtergere
  7. anonim 14.32 ai dreptate ca am terminat multi ani dupa locul 10 ,dar vezi ca brebu e una dintre echipele cu traditie in liga a ph. nu stiu cate echipe din cele 17 care au mai ramas ,au ultimii vreo 10 ani consecutivi in liga asta , stai cuminte....

    RăspundețiȘtergere
  8. Mara s a dus la cornu si a promovat echipa in liga A prahova , hai s-ai vedem si partile bune , ca daca nu ar fi fost Mara ,cornu se desfiinta ,nu uitati un singur lucru , cand echipa din brebu juca cu dinamo buc in cupa romaniei Mara facea legea si la cornu pe timpul ala se baga curentul electric si dupa cate stiu eu se punea primul asfalt , iar taraneii furau asfltul cu roabele si l dadeau la gaini .si mare surpriza, gainile nul mancau . Mara chiar este Dumnezeu in ceea ce priveste fotbalul . Mara a tinut fotbalul in campina multi ani de zile , dute Mara la brebu si fa echia, nu te lua dupa trepadusi, gen anonimul de la 00,26 ,

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca vine mara sa fie si antrenor si președinte . Daca vrea sa faca ceva.....

    RăspundețiȘtergere
  10. "Descultii" de la Cornu au legitimatii pe care sunt scrise echipe de primul esalon. Cum puteti afirma ca se desfiinta echipa din moment ce se construia un nou stadion. legat de asfalt.....n-am schimbat tu perechi de blugi de cate ori s-a schimbat asfaltul in Cornu....asa ca mancati degeaba...slabilor..

    RăspundețiȘtergere
  11. Desculti la Cornu?Esti un frustrat.Un imbecil poate face asemenea afirmatie.Irimescu are 140 de meciuri in prima liga!Si cei care au fost adusi in ultima perioada sunt jucatori adusi de la liga 3.a sau echipe bune din judet.Cu cine sa bata Brebu cu "politistul" care si acum scoate iarba din fund cu penseta! Tu esti PENIBIL nu Savulescu si ceilalti mai sus amintiti de tine.

    RăspundețiȘtergere