duminică, 26 octombrie 2014

"Liga lu' Lică". Tricolorul Breaza - CSO Plopeni 2-1

Marcatori: Vișan (foto) 15, 89 / Zamfir 12.
Tricolorul Breaza: Petrescu - Coman, Soreanu, Fl. Voinea, Brînzea, Bunea, Duricu (cpt.), Urdea (75 Cojocaru), Vintilă, Vișan (90 Basma), Șovăială. Rezerve neutilizate: D. Constantin - Mușea, Cîrciu, Drăgoi. Antrenor: Marius Vișan.
CSO Plopeni: Panaite - I. Costache, Lungu, V. Sandu (cpt.), A. Radu, Copilu, Zamfir, Trică, Zahiu (55 C. Vlad), Huza, Căpraru (42 Puiuleț, 77 J. Francois, 86 Dragomir). Rezervă neutilizată: Plachta. Antrenor: Daniel Dumitrache.
Cartonașe galbene: Bunea 28, Coman 31 / Trică 28, Zamfir 50, Lungu 88.
Arbitri: Alexandru Vulpe - Alin Ionică, Gabriel Enache (toți din Ploiești). 
Observator: Constantin Miclea (Bușteni).
Formația brezeană a obținut, astăzi, poate una din cele mai frumoase victorii din acest sezon , un 2-1 cu CSO Plopeni, o echipă care a oferit o replică foarte bună pe întreg parcursul meciului. Partida a fost începută mai bine de oaspeți și, în minutul 12, Copilu a centrat excelent pentru Zamfir care a înscris cu capul din 6 metri.
Replica jucătorilor formaţiei gazdă nu s-a lăsat așteptată și, după numai 3 minute, Urdea trimite o pasă lansată către Vișan care șutează sub bară egalând. Atacurile celor două echipe au continuat, dar cei doi portari s-au opus excelent acestora, Petrescu având chiar meritul de a respinge in-extremis în bară un șut al lui Huza. Repriza a doua a fost una la fel de echilibrată, cu ocazii bune de ambele părți, dar blocate, majoritatea, de cele două apărări care și-au făcut excelent treaba. În schimb, în minutul 89, când toată lumea se resemnase și se aștepta ca meciul să se termine egal, Vișan a obținut o lovitură liberă de la 20 de metri de poarta lui Panaite; tot el a executat, catapultând mingea direct în vinclul porții fostului său coleg de la gruparea - desființată între timp - CSM Câmpina, aruncând tribunele în aer. După acest gol, formația brrezeană a știut să țină mingea departe de poarta lui Petrescu, obținând cele trei puncte extrem de importante.

3 comentarii:

  1. Bravo tricolori! Asta va este valoarea.va meritati locul 4 in clasament.FELICITARI!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai Plopeniu'......Nea Dumi mai batem si noi sau mergem in superLica?

    RăspundețiȘtergere
  3. sfat pt toate echipele care vor veni la noi in deplasare: sa nu va credeti favoriti indiferent de nume si de locul din clasament. forza breaza

    RăspundețiȘtergere