vineri, 3 octombrie 2014

Sancţiuni după incidentele de la Cocorăştii Colţ

Comisia de Disciplină a "JAF"-ului prahovean a dat verdictele după incidentele grave de la finalul partidei din primul eşalon judeţean dintre Unirea Cocorăştii Colţ şi Progresul Drăgăneşti. Iată sancţiunile:
Nicuşor Costache (Unirea Cocorăştii Colţ), antrenor principal - 3 luni, 300 lei amendă;
Costin Balaş (Unirea Cocorăştii Colţ), antrenor secund - 3 luni, 300 lei amendă;
Valentin Tudor (Unirea Cocorăştii Colţ), antrenor secund - două etape, 100 lei amendă;
Marius Balaş (Unirea Cocorăştii Colţ), jucător - 6 etape, 300 lei amendă.
Şi acum se impune câteva consideraţii: după opinia mea, pentru a încerca eradicarea violenţei de pe stadioane, în astfel de cazuri extremd e grave, singura măsură nu poate fi decât EXCLUDEREA! În caz contrar, înseamnă că "JAF"-ul lui "Don Lică" are nevoie de asemenea indivizi, care îşi spun antrenori şi care - teoretic - ar trebui să asigure şi educaţia jucătorilor lor! Halal! În plus, în instanţele penale, asocierea pentru comiterea de infracţiuni, aşa cum s-a întâmplat aici unde mai mulţi indivizi au sărit să bată un jucător al formaţiei oaspete, aduce un spor al pedepsei, ceea ce nu cred că s-a întâmplat în cazul de faţă.
Aşadar, şi după aceste incidente, ca şi după altele, rămâne întrebarea: de ce tolerează "JAF"-ul lui "Don Lică" violenţa şi evită să ia măsurile cele mai drastice?

Un comentariu:

  1. Sanctiuni usoare. Comisia a judecat cu foarte multa indulgenta. Pentru incidentele care sau petrecut la Cocarastii Colti,sanctiunea era decat EXCLUDEREA. Rusine AJF

    RăspundețiȘtergere