duminică, 5 octombrie 2014

"Super...lică". CS Şirna Varniţa - AS Tufeni 1-2

La Varniţa, AS Tufeni a reuşit nu numai să învingă, dar şi - prin jocul rezultatelor - să devină noul lider al acestui eşalon. AS Tufeni a început foarte bine partida de la Varniţa, a deschis scorul încă din minutul 2 prin Stamate şi a controlat cu autoritate prima repriză, gazdele înscriind la singurul lor şut pe spaţiul porţii lui Daniel Şandru.
Repriza a doua, tufenarii au jucat mai modest, nu s-au regăsit, gazdele au simţit acest lucru, a presat, dar au ratat foarte mult. În plus, au avut şi două goluri anulate pentru ofsaiduri. Antrenorul oaspeţilor, Robert Stoica, a făcut o schimbare inspirată, introducându-l pe Brebenel, care a revigorat jocul tufenarilor şi a reuşit golul de 3 puncte, care aduce formaţia sa pe primul loc al clasamentului.
AS Tufeni a jucat în formula: D. Şandru - Calaver, A. Ştefan, Braşoveanu (cpt), Gagiu - I. Dinu, Fomenco, Stamate, Ilioiu - Burlacu, Comnoiu. Au mai jucat: Irimescu, Nedelcu, Smoleanu, Brebenel.

5 comentarii:

  1. Bravo baieti. Tot inainte. Am fost la meci si am vazut o echipa AS Tufeni fara titulati ca Necsoiu, Brebenel, Ionescu, dar ati dat dovada de caracter si a-ti castigat un meci pe care l-ati jucat, sincer, mult mai slab decat jocuri pierdute , jucand mult mai bine.
    Sincere felicitari si urari de bine.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bn tufeni.hai cu promovarea

    RăspundețiȘtergere
  3. Putini stiu ca Duminica in ziua meciului antrenorul Robert Stoica a implinit niste ani. LA MULTI ANI Robert. Multa sanatate iti dorim. Sa ti se indeplineasca toate dorintele si sa ai parte numai de victorii cu AS Tufeni.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa traiasca pretenasul celor de la Tufenicare era sa fie incins bine ca merita la cit ia furat pe cei de la Varnita el cu tusieru dar unde sa mai urce fund mare ca e terminat ca arbitru acum interesu poarta fesu

    RăspundețiȘtergere
  5. Editeaza ce scriem noi cei ce va urmarim nu ce vreti voi ce va este rusine sa scrieti numele lui Piciu si de cele doua goluri anulate .ca nu am vrb minciuni sau vulgar asta daca sunteti corecti Multumim

    RăspundețiȘtergere