joi, 20 noiembrie 2014

"Don Lică" vrea să-şi schimbe "JAF"-ul în "JAF 2012"!!! De ce?

Când te numeşti "Don Lică" şi întreaga ta activitate este o minciună, iar pe cap mai ai şi un consilier juridic "de renume" care te... învaţă, atunci te afunzi în prostii, în greşeli, drumul fiind unul fără întoarcere!
Ceea ce a ieşit la iveală în aceste zile ar putea arunca în aer întreg fotbalul prahovean, iar cei care conduc "JAF"-ul prahovean ar trebui să dea cu subsemnatul... Este vorba de un dosar aflat pe rolul Judecătoriei Ploieşti, dosar prin care - atenţie! - Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova 2012 solicită personalitate juridică!!!
Voi încerca să fiu cât se poate de succint, deşi nu este deloc uşor...
Asociaţia Judeţeană de Fotbal Prahova 2012 (pe scurt, "JAF 2012") a depus la Judecătorie Ploieşti, prin consilierul juridic Bogdan Filcea, o cerere de acordare a personalităţii juridice! Gaşca lui "Don Lică" susţine că la Adunarea Generală a "JAF" Prahova din 14 decembrie 2012 (cea anunţată în ziar la rubrica "Decese şi comemorări") s-a aprobat Statutul "JAF 2012"! Este prima şi cea mai mare minciună! Din două motive:
1. După acea şedinţă, pe 21 ianuarie 2013, "JAF"-ul lui "Don Lică" a deschis un dosar la Judecătoria Ploieşti pentru "modificări acte constitutive persoane juridice", fără a se vorbi nicăieri nici un moment de... "JAF 2012"!
2. Dacă ar fi fost vorba de o simplă schimbare de denumire, ar fi trebuit deschis un dosar ca cel de la începutul anului 2013 pentru modificarea actelor constitutive, şi nu de acordare a personalităţii juridice!!!
În aceste condiţii, apar fireşti o serie întreagă de întrebări la care "Don Lică" - nu Filcea, nu alţi "căţei", nimeni altcineva - ar trebui să răspundă:
1. Cine şi cu ce drept organizează în prezent competiţiile judeţene dacă structura condusă de "Don Lică" d-abia acum solicită personalitate juridică?
2. Dacă nu are personalitate juridică, în baza cărui temei legal taie "nea Titi" chitanţe (atâtea câte taie...), sunt folosite conturile şi se fac operaţiuni în numele unei asociaţii care, practic, nu există?
3. Ce echipe sunt înscrise în aceste moment în "JAF 2012"?
Mai sunt multe alte întrebări, dar mă declar mulţumit dacă răspunde la acestea! Ştiu, n-o să răspundă...
Ar mai fi o întrebare cheie: de ce toate acestea?
Răspunsul e relativ simplu: tot pentru o şmecherie, pentru o escrocherie! Din moment ce nici o instanţă nu i-a validat până în acest moment statutul fantomă din decembrie 2012 şi cum pe rolul instanţelor mai există un dosar de anulare a şuşei de alegeri din vara anului 2013, "Don Lică" ("învăţat" probabil de consilierul juridic de "renume" Filcea) încearcă să se pună la adăpost, iar în cazul în care instanţa anulează alegerile la "JAF", el să iasă cu actele noii asociaţii, care odată recunoscută de o instanţă l-ar legitima! Din păcate, tactica lui "Don Lică" se bazează pe prostia (îmi pare rău, dar acesta este termenul corect) sau ticăloşia marii majorităţi a conducătorilor. Li se va strecura sub nas o hârtie la un moment dat de aderare la "JAF 2012" şi... gata!
În plus, mai este un lucru extrem de grav, pe care cred că nici o instanţă din România nu îl poate accepta: "Don Lică" vrea ca noua asociaţie să păstreze codul de identificare fiscală şi certificatul de identitate sportivă al vechii asociaţii!!! Aşa ceva...
Acest nou mega-scandal din fotbalul prahovean este mult mai amplu... În zilele următoare voi reveni cu noi detalii, dar şi cu puncte de vedere din partea mai multor oameni implicaţi în fenomen. Veţi afla cum sunt minţiţi conducătorii din fotbalul prahovean (uni închizând ochii pentru o friptură şi un şpriţ sau pentru "avantajul" de a fi promovaţi în... "Super...lică"!), veţi afla multe noutăţi din culise şi, mai ales, veţi afla de ce se întâmplă toate acestea... De asemenea, vă voi ţine la curent şi cu desfăşurarea acestui proces şi decizia pe care o va lua instanţa! Următorul termen este pe 25 noiembrie 2014!

10 comentarii:

  1. Wow! Asta oriunde in lume inseamna puscarie!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacă este adevărat ce scrieți domnule Alexandru, și cred că așa este din ce rezultă de pe site-ul Judecătoriei Ploiești, atunci este grav. Deci din câte deduc eu, don Lică vrea să înființeze o nouă Asociație Județeană de Fotbal, adăugând în plus anul 2012, cu același Certificat de Identitate Sportivă și același Cod Fiscal cu vechea Asociație Județeană de Fotbal, sau mai bine spus cu actuala Asociație Județeană de Fotbal, după care se desfășoară activitatea județeană fotbalistică și care este înscrisă la FRF și în Registrul Asociațiilor și Fundațiilor. Adică să existe două Asociații Județene de Fotbal Prahova cu aceeiași identitate sportivă și același domeniu de activitate, în același timp? Este foarte grav dacă este așa. Mai întâi trebuia să radieze vechea asociație și după aceea trebuia să introducă în instanță obținerea personalității juridice și noua denumire a asociației. Din câte înțeleg nu are nici acceptul Adunării Generale de a shimba denumirea Asociației Județene de Fotbal Prahova ci încearcă s-o facă pe ascuns, fără ca reprezentanții echipelor să știe. Probabil don Lică vrea să înființeze propriul AJF și să înscrie în el pe cine dorește domnia sa. Nu este grav, este foarte grav ce face, inclusiv inducerea în eroare a instanței de judecată prin această acțiune. Cum își bate joc de toți oamenii de fotbal din județ! Probabil vrea să ascundă matrapazlâcurile din trecut, prin înființarea acestei noi asociații.

    RăspundețiȘtergere
  3. Lica...se strange latul...:))

    RăspundețiȘtergere
  4. De data asta e groasa rau! Si Filcea il infunda pe Lica! Parca ii vrea raul... Oare cati bani primeste Filcea din banii echipelor?

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu mi-as fi puttu imagina asa ceva!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu stiu de ce va mirati atat!? Ce il cunoasteti pe Crangasu de ieri de azi?!

    RăspundețiȘtergere
  7. pai poate acelasi om sa faca doua ajf? mai aparuse o data

    asta e si mai tare

    http://portal.just.ro/281/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=28100000000050302&id_inst=281

    sui asta ca se dadea singura in judecata

    http://portal.just.ro/281/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=28100000000052330&id_inst=281

    http://portal.just.ro/281/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=28100000000182332&id_inst=281

    papagali!

    RăspundețiȘtergere
  8. Don Lică vezi că au văzut "nişte băieţi cu ochi albastri" ce se scrie şi te vor cauta...

    RăspundețiȘtergere
  9. Reprezint o echipa din Liga B, dar pe noi nu ne-a intrebat nimeni nimic despre asa ceva... E in regula? Nu ar fi trebuit sa stim si noi?

    RăspundețiȘtergere
  10. De ce va mai mirați ca veniți la ședințele anuale si ridicați mana ca prostii când se adopta ceva(liga B si Liga C) ...pentru friptura de după!!!

    RăspundețiȘtergere