marți, 9 decembrie 2014

Fortuna îşi va relua pregătirile pe 12 ianuarie 2015

După încheierea campionatului, jucătorii Fortunei au primit câteva zile libere, astăzi reîntorcându-se la Câmpina, pentru câteva zile de antrenamente uşoare. Vineri, pe 12 decembrie, se va intra în vacanţă pentru exact o lună.
Apoi, pe 12 ianuarie 2015 jucătorii Fortunei vor reveni la antrenamente. Acestea se vor desfăşura mai întâi la baza sportivă proprie, apoi se va pleca într-un stagiu centralizat la Izvorani, acolo unde Fortuna a fost şi iarna trecută. Sigur, vor avea loc şi multe meciuri amicale, astfel încât la reluarea meciurilor oficiale, Fortuna să arate aceeaşi formă bună care a adus-o pe locul al doilea al clasamentului.

4 comentarii:

  1. e greu sa mai joace asa stamate are probleme mari

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Cum a stat treaba la tarlungeni???erati boieri daca ne spuneati si noua...aveam bani pt porc de Craciun,acum... :)))

      Ștergere
  3. daca vroiai sa fii boier trebuia sa te apuci de ftb din timp.kt sa joace si baietii pe asemea terenuri nici messi nici ronaldo nu putea facr nimic.asa ca abtinetiva si vedetiva de treaba voastra.knd se pierde un meci e blat sigur cand castiga baietii numai e.ne cam saturam de dealde voi astia care stiti doar sa dati din gura.daca vroiai sa ai pirc pe masa de craciun trebuia sa te duci la munk nu sa stai la cersit ;) nui nimik baieti suntem mandri de acest onorabil loc 2

    RăspundețiȘtergere