vineri, 30 ianuarie 2015

Fotbal între şcoli generale, la "Grigorescu"

În această dimineaţă, în cadrul Olimpiadei Sportului Şcolar la fotbal, echipe masculine, din ciclul gimnazial, în sala de sport a Colegiului Naţional "Nicolae Grigorescu" din Câmpina s-au disputat partidele uneia dintre grupe locale.
În mod normal, erau înscrise în această grupă 4 echipe: Şcoala Centrală Câmpina, Şcoala Măgureni, Şcoala Comarnic şi Şcoala Cornu. Din păcate, această din urmă echipă nu a mai onorat competiţia, spre dezamăgire tuturor celorlalţi şi, probabil, chiar şi a copiilor din Cornu care nu au mai avut astfel parte de bucuria unei competiţii.
S-au înregistrat următoarele rezultate:
Şcoala Comarnic - Şcoala Măgureni 0-4
Şcoala Măgureni - Şcoala Centrală 3-1
Şcoala Centrală - Şcoala Comarnic 3-1
Partidele au fost arbitrate de Nicolae Niţu, din Scorţeni.

Un comentariu:

  1. Da,au fost dezamagiti elevii,adversarii probabil,chiar si eu,insa motivele din care am lipsit sunt total intemeiate:scoala noastra a fost vizitata de inspectia ARACIP (cea mai grea inspectie scolara) si a trebuit sa ramanem cu totii (elevi,parinti,cadre didactice) pentru a raspunde la chestionare legate de procesul de invatamant din unitatea noastra.Avand in vedere ca inspectia s-a incheiat cu bine (foarte bine!!!) sper sa ne intalnim sanatosi la urmatoarea competitie din 2015.Cu respect,Dan Popescu!

    RăspundețiȘtergere