vineri, 30 ianuarie 2015

Nici un antrenor de fotbal în tribune la Olimpiada Sportului Şcolar la... fotbal!

Particip de câţiva ani buni la fazele locale ale Olimpiadei Sportului Şcolar la toate disciplinele sportive. Fie că este vorba de handbal, baschet, rugby-tag, şah sau fotbal, din păcate, niciodată  - şi sublinez, NICIODATĂ! - nu am văzut în sală un antrenor sau vreun reprezentant al vreunui club cu secţie de la disciplina respectivă. Odată în plus, cel mai recent exemplu l-am avut chiar în această dimineaţă, atunci când în sala Colegiului Naţional "Nicolae Grigorescu", deşi era o competiţie şcolară de fotbal, nu am văzut nici un antrenor al vreunui club din zonă!
Nici de la Hagianu Mircea Junior Câmpina, club cu activitate exclusiv la nivel de juniori, nici de la CSM Câmpina, care nu mai are decât o grupă de juniori, nici de la Fortuna Poiana Câmpina, club care are mai multe echipe de juniori, atât la nivel republican, cât şi la nivel judeţean! Nimeni, nimeni!
În afara câtorve fete, probabil colege sau prietene ale celor de pe parchet, şi a unu-doi părinţi, nimeni nu era în sală! Ori tocmai acesta este restul acestei competiţii şcolare, de a fi şi un prilej pentru a vedea baza de selecţie. Dacă astăzi, în sala de la "Grigorescu" s-a aflat un viitor Hagi? Cine ar fi de vină că se pierde un astfel de talent, care nu are altă şansă de a fi văzut de un antrenor?

Un comentariu:

  1. Pai ce sa caute Hagianu ca daca se duce el dupa copii n-are cum sa le pretinda bani.

    RăspundețiȘtergere