marți, 27 ianuarie 2015

Reunire la CS Cornu

Ieri, la Cornu, a avut loc primul antrenament din 2015 al formaţiei CS Cornu, echipă care a început extrem de greu actuala ediţie de campionat, dar care pare să-şi fi revenit după instalarea la cârma tehnică a tânărului antrenor Mihai Dinu.
La reunirea lotului a fost prezent şi primarul localităţii, Cornel Nanu, care a fixat şi obiectivul echipei pentru acest sezon: locurile 7-8. Un obiectiv pe care antrenorul Mihai Dinu îl consideră "perfect realizabil dacă vom continua să ne pregătim cu seriozitate şi vom avea continuitate în rezultate. ne va fi mult mai greu, pentru că adversarii noştri nu ne vor mai privi ca echipa care nu ştiu dacă se prezintă, ci ca un adversar de luat în seamă". În prezent, CS Cornu se află pe locul 11 în "Liga lu' Lică", având o zestre de 19 puncte.
Din punct de vedere al lotului, există deja câteva certitudini. Au plecat Constantinescu (destinaţie necunoscută), Hornea (în Germania, la muncă), Florişteanu (în Germania, în probe la o echipă din Liga a 5-a) şi au venit D. Paven (de la Cluj-Napoca), Dr. Sintulescu (Unirea Dej), T. Munteanu (Rapid Suceava), Cr. Gavrilă (Tineretul Poienarii Burchii). De asemenea, în zilele următoare sunt aşteptaţi în probe la formaţia din Cornu un atacant de la o echipă din Ploieşti, mijlocaşul de bandă V. Gheorghe, de la Chitila, mijlocaşul central Al. Ciulu, care a evoluat ultima oară la Metologlobus Bucureşti, dar şi un mijlocaş de 17 ani de la LPS Slatina. Lor li s-ar mai putea adăuga alţi doi localnici, cu ştate ceva mai vechi în fotbalul prahovean, discuţiile fiind destul de avansate.
În perioada 16-22 februarie va avea loc şi un stagiu de pregătire centralizată la Cornu, fiind deja stabilit şi un program de meciuri amicale:
1 februarie, Cornu: CS Cornu - Petrolul Băicoi
8 februarie, Cornu: CS Cornu - AS Tg. Vechi Stănceşti
15 februarie, Cornu: CS Cornu - AS Mislea
22 februarie, CS Cornu - Teleajen Văleni (locul disputării nu s-a stabilit încă)

18 comentarii:

  1. jos palaria amicale la nivelul echipei nivelul este aceleasi nici un progres monotonia este la locul ei inseamna ca obiectivul este in pericol

    RăspundețiȘtergere
  2. trebuia sa jucati cu Fcsb,Juventus Torino,Petrolul Ploiesti.Sa fie lumea multumita.Felicitari pentru faptul ca ati scos echipa din moarte clinica.Asta nu se observa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Comentati aiurea dar o sa va bata Cornu pe unde va va prinde.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da...inca putin si ne punem si in genunchi sa ne crute Cornu :))

      Ștergere
    2. sa nu cumva sa fie cornu precum o acadea....daca nu ii inghititi.....

      Ștergere
    3. buna asta ultima :))))

      Ștergere
    4. Asa cum am zis, o sa ne rugam de Cornu sa nu ne bata :)))) voi va auziti ce ziceti ma? N-ati carait 10 etape, ati facut un blat politic si acum ati batut 2-3 echipe de la Cuca Macaii, care au pct cat gargarita, si acum va dati aere pe aici :)))) acum isi aduce asta toate talentele care au murit speranta la Busteni sa faca echipa de locul 8 :)))) daca mai ia 2-3 insi atacati si promovarea, nu?

      Ștergere
    5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    6. Am uitat sa subliniem ca ne a batut Bârziloiu Doralin. Nu voi, cimitirul elefanților. "Expirații" aia de la Busteni va așteaptă cu mare drag.

      Ștergere
    7. Sa iti reamintesc ca si cu si fara arbitru nu ati gasit mingea repriza a doua? Cica cimitirul elefantilor :))) cand vreodata in istoria voastra o sa aveti voi jucatori ca Visan sau Bunea? Defapt, cati jucatori de la voi din comuna aveti? La noi 4-5 insi nu sunt brezeni - ce-i drept sunt din localitati apropiate, la voi nu sunt 4-5 din Cornu, adica practic sunteti o echipa de mercenari care vin sa ia bani, nu sa joace din pasiune cum joaca majoritatea jucatorilor nostri ;). Stai cuminte si nu te mai sparge in figuri ca iar ma ia gatul cand ma uit dupa voi in clasament mai Ronaldo de Cornu.

      Ștergere
    8. l-am avut pe Irimescu,are vreo 140 de meciuri in prima liga!!!stai linistit ca o sa vedem pe cine doare gatul dupa meciul din retur.mercenarii va asteapta!

      Ștergere
    9. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    10. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
    11. faci putina discriminare.....cuvantul tangatita l-ai postat iar tangurita nu. pai e corect?

      Ștergere
    12. primul nu stiu ce inseamna... al doilea, stiu, si am considerat ca nu e decent... daca mi-l poti tu traduce pe primul!

      Ștergere