miercuri, 25 martie 2015

Avancronică. CS Cornu - Fortuna II Poiana Câmpina

Se anunţă un meci foarte interesant sâmbătă după-amiază la Cornu, acolo unde se întâlnesc în "Liga lu' Lică" formaţiile CS Cornu şi Fortuna II Poiana Câmpina. Dincolo de orgoliile locale şi dincolo de pregătirile gazdelor, care au promis că îi aduc la acest meci pe câţiva dintre foştii componenţi ai echipei Steaua câştigătoare a Cupei Campionilor Europeni în 1986 - Adrian Bumbescu, Mihail Majearu şi Viorel Turcu - mai sunt şi alte lucruri care fac din această partidă una interesantă.
Sunt două echipe care se află la jumătatea clasamentului - CS Cornu, ocupă locul 11, cu 22 puncte; Fortuna II Poiana Câmpina, locul 9, cu 29 puncte.
Poate cel mai interesant "amănunt" care prefaţează acest joc este acela că formaţia din Cornu a început actualul campionat avându-l ca preşedinte pe "Mara", cel care a plecat imediat după ce a înscris echipa în campionat, devenind din această iarnă preşedinte al clubului care va vizita sâmbătă după-amiază arena din Cornu.
Ambele echipe au loturile valide pentru meciul din week-end, urmând ca antrenorii să decidă în ziua meciului asupra celui mai bun "11".
Să vedem acum ce spun şi reprezentanţii celor două echipe:
Mihai Dinu, antrenor CS Cornu: "Noi avem lotul valid 100% şi pregătim jocul cu Fortuna exact aşa cum pregătim toate celelalte jocuri, la victorie. Personal, nici nu-l cunosc pe "Mara", cel care ştiu că a fost înainte la Cornu şi acum este la Fortuna. Nu avem o ambiţie specială pentru acest joc şi nu ne interesează astfel de ambiţii. Vrem să câştigăm şi atât!"
Mărgărint "Mara" Ciubotaru, preşedinte Fortuna II Poiana Câmpina: "Trebuie să recunosc că am ceva emoţii pentru meciul de sâmbătă. Şi este acea emoţie firească a omului care se întoarce într-un loc unde a reuşit o performanţă - promovarea. În acelaşi timp, trebuie să spun că am plecat cu un gust amar de la Cornu, unde conducerea localităţii nu a sprijinit echipa în perioada în care eram eu acolo, aşa cum o facem acum. Aş fi fost curios să aflu de ce, dar... asta e deja o altă discuţie. Din punctul meu de vedere, pentru meciul de sâmbătă, formaţia din Cornu este favorită, dar noi vom juca la victorie! Din păcate, noi avem un buget de 80 milioane, ei au un buget de un miliard şi acest lucru s-a văzut în campania de transferuri pe care au avut-o în această iarnă. Cred că ei sunt favoriţi, dar noi avem o echipă tânără, cu un mare potenţial, în care eu am mare încredere - d-asta m-am şi înhămat la acest proiect - şi cred că au posibilitatea să demonstreze la Cornu că evoluţia mai slabă din meciul cu Ceptura a fost doar un accident. Indiferent de rezultat, îmi doresc un spectacol sportiv, un meci frumos, desfăşurat în condiţii de fair-play".
În tur, Fortuna II a învins cu 3-1 pe teren propriu formaţia CS Cornu, golurile fiind marcate de Coteanu, A. Gheorghe, A, Vişan , respectiv Ioniţă.

9 comentarii:

  1. Mara, daca stibcat e bugetul echipei din Cornu pentru anul asta, de ce nu ne spui si ce buget a avut anul trecut? Asta ca sa nu murim prosti si daca ai caracter sa spui adevărul

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim Mara pentru ca ai revenit ln fotbal si ne-ai oferit posibilitatea de a mai viziona si noi un meci ln acest oras , nu te mai lua dupa trepadusi si rau voitori ,ca nu sunt multi . Daca poti du fotbalul mai departe in acest oras si noi o sa -ti multumim decate ori este nevoie .Multa bafta la meciul de la Cornu , sunt sigur ca o sa faceti un meci bun , stiu ca acesti copii au o varsta foarte frageda dar daca ai rabdare cu ei un an doi , sigur o sa faci echipa buna.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bugetul la Cornu e exact acelasi ca si cel de anul trecut cand era Mara manager. Diferenta e facuta de cine ii cheltuie acum. Deci si Mara si cel de acum au avut parte de aceeasi sustinere de la autoritati.

    RăspundețiȘtergere
  4. iti multumim ca ne-ai parasit.ne duceai la ruina.toate proiectele tale sunt istorie.ce caracter vreti sa aiba mara.a promovat cu Cornu dupa care s-a ales praful.a luat si praful dupa toba de la Cornu.Sa nu te mai prindem pe aici.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu Mara trebuie sa ne spuna cati bani a dat primariea, pt ca toate sumele date de primarie se regasesc pe monitorul oficial si se vede cu ochiul liber ,daca nu stii unde sa te uiti lti pot spune eu ca am lucrat acolo. (Sandu ma numesc si nu -mi este rusine sa recunosc ca lmi este prieten).
    De ce nu ll intrebi cati bani a cheltuit ? nu au fost foarte multi ,dar hti garantez ca a cheltuit ceva .
    Trebue sa recunoastem ca Mara are un merit pt fotbalul di campina si pt fotbalul din cornu , pt ca pe mandatul lui s-a promovat si a adus echipa din cornu la nivelul celorlalte localitati din prejur , ca altfel si acum stateam acolo unde eram. Multa stima si imi doresc un meci de calitate la cornu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. din cate se pare mara a avut aceiasi bani pe care ii are echipa si acum...plus ce zice ca a bagat el(mara). deci astea inseamna mai multi bani decat sunt acum. Si acum vine si intrebarea>: Cum naiba noi nu ne luam banii si acum baietii sunt ca banii la zi si cu un buget mai mic si salarii mai maricele si aproape toti cu salarii.Cine ne raspunde?

      Ștergere
  6. Stiti ce ma mira pe mine? Vorbiti de promovarea unor echipe ,fara sa recunoasca nimeni meritul avut de jucatori si antrenori.Daca nu erau ei ...

    RăspundețiȘtergere
  7. Carcotasilor ! Dupa ce ca a bagat bani si ati promovat mai vorbiti si aiurea ! MErgeti la meciuri si bucurati-va de fotbal ca vad ca mai mult va intereseaza partea financiara si de meritul jucatorilor nu spuneti nimic ! Rusine !

    RăspundețiȘtergere
  8. A băgat bani.. In buzunarul propriu :))

    RăspundețiȘtergere