miercuri, 25 martie 2015

Avancronică. Tricolorul Breaza - AFC Brebu

Sâmbătă după-amiază, de la ora 15.00, în "Liga lu' Lică" are loc partida Tricolorul Breaza - AFC Brebu. Privind doar clasamentul, pare un meci facil, la îndemâna echipei antrenate de Marius Vişan. Brezenii ocupă locul 7, cu 33 puncte, în vreme ce AFC Brebu ocupă locul 12 cu aproximativ jumătate din numărul de puncte al brezenilor - 17.
În schimb, începutul de an a fost diferit pentru ambele formaţii - brezenii nu au obţinut nici un punct din 3 meciuri (grele, ce-i drept!), în vreme ce formaţia din Brebu a obţinut 6 puncte din 6 (au disputat doar două partide). În aceste condiţii, meciul se anunţă foarte interesant, în condiţiile în care ambele echipe pot alinia cele mai bune formule de joc.
Antrenorul formaţiei AFC Brebu, Robert Banu, a declarat în avancronica partidei de sâmbătă după-amiază: "Nu avem probleme de lot şi deşi avem şansa a doua în partida de sâmbătă, mergem să jucăm. Ne jucăm şansa şi, poate, cu puţin noroc vom reuşi să obţinem un punct sau chiar toate cele trei puncte!"
În tur, brezenii au învins la Brebu cu scorul de 2-0, prin golurile marcate de M. Vişan şi Ad. Vintilă.

9 comentarii:

  1. Anad in vedere ca Breaza a jucat cu Halep o sa vina obosita la meci :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hahahaha, hai sa-l sunam pe haz. cornu a luat 12 bucati de la blejoi si nu le-a zis nimeni nimic, dar la noi mereu apare gicuta contra care sigur a luat bataie la breaza si sufera sub anonimat. hai vezi ca ai treaba si te retinem ;)

      Ștergere
    2. cainele moare de drum lung si tu de grija altuia.salutari de la maneciu.

      Ștergere
    3. stai cuminte prietene, ca sa nu iti amintesc ca in tur cand ne distram cu voi dorinel vorbea singur si voi il intrebati pe caunei din 30 in 30 de secunde cat mai e. te faci si de cacao singur pe aici. daca aveam toti jucatorii iti garantez ca acum nu mai latrai pe aici, dar vorba aia, pe cine nu lasi sa moara nu te lăsa sa traiesti

      Ștergere
  2. rau am ajuns sa ne ameninte brebenii...va asteptam in parc baieti, sa declarati asta si pe teren!

    RăspundețiȘtergere
  3. Arogantul asta cu halep, breaza a luat bataie cu 6 la 0 datorita ajf prahova, care uita ca div d este amatorism, breaza a mers cu 12 jucatori , 8 titulari au lipsit, asta nu scuza si scorul , breaza nu a spus ceva de acest eveniment, shatior a luat 7 si......fotbalul merge mai departe, breaza are un parcurs f bun , este la +6 la adevar in acest moment si toate lucrurile sunt minunate, asa ca sin cer cred ca tu esti unul care ai fost umilit de breaza in tur si esti un pic frustrat

    RăspundețiȘtergere
  4. Prietene de la 09.02,asta cu "pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti",este foarte valabila ,sincer,dar in sens invers fata de ceea ce vrei tu sa arati sau sa spui!In rest,lasa lumea sa vorbeasca,fotbalul este frumos,cu suisuri si coboriri,altfel nu ar fi frumos si nici o echipa,cel putin la nivel judetean,nu a dominat autoritar campionatul,niciodata,nu ai cum,dar in ceea ce va priveste,exceptind seria Div.C,in judet nu ati aratat asa de bine,pina in acest campionat,asa ca hai sa nu mai mai aruncam cu noroi si sa raspundem provocarilor,va doresc bafta multa si numai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prietene, eu nu as spune nimic, dar cand dai de specimene frustrate ca domnii de mai sus, ma simt obligat sa le raspund pe masura, pentru ca unii din ei au luat-o in barba grav la Breaza dar tot nu le a ajuns. Sper ca dupa meciul de sambata sa le inchidem gura, macar temporar. Bafta si tie, orice echipa ai reprezenta

      Ștergere