duminică, 1 martie 2015

Cupa României, faza judeţeană. AS Tufeni - AFC Brebu 5-1

În primul meci oficial din 2015, liderul din "Super...lică", AS Tufeni, a dispus fără nici o emoţie de una dintre echipele care gâfâie în primul eşalon judeţean, AFC Brebu. Tufenarii pregătiţi de Robert Stoica au învins cu un categoric 5-1, după 2-0, la pauză, pe lista marcatorilor trecându-şi numele Brebenel (minutele 25, 43, 50) şi Ilioiu (minutele 85 şi 90). Tripla realizată de Brebenel (foto - în centrul imaginii) a fost prilej de glume la stadion, pentru că brebenii au fost învinşi de... Brebenel!
AS Tufeni a jucat în formula: T. Ionescu - R. Vasile, Braşoveanu, A. Ştefan, Gagiu - Fomenco, Ursea, Comnoiu, Ilioiu - Mocanu, Brebenel. Au mai jucat Zmoleanu şi Stamate.
Partida a fost arbitrată de Viorel Căunei, din Plopeni, care a fost ajutat de Gabriel Răduţă şi Claudiu Dumitru, observator fiind ploieşteanul Stelian Achimescu.

5 comentarii:

  1. pacat de brebu, anul asta nu mai scapa

    RăspundețiȘtergere
  2. ROBERT Banu nu mai continua la brebu ptr ca nu ai sansa sa scapi si o sa te injure lumea la brebu hai mircea hafianu

    RăspundețiȘtergere
  3. si dc pica si dc nu pica brebu isi va continua activitatea in aceasta formula si in superliga b, dc va reusi sa se mentina la acest nivel va fi un bonus pt echipa la ce conditii materiale sunt in momentul d fata la aceasta echipa!!! Un suporter

    RăspundețiȘtergere
  4. Brebu nu cred ca o pice in superliga

    RăspundețiȘtergere
  5. bafta atunci, veti avea de lucru serios. nici la superliga nu e usor, dar e mai bine decat sa va desfiintati.

    RăspundețiȘtergere