marți, 3 martie 2015

Cupa României, faza judeţeană - o demonstraţie că regula lui "Don Lică" e că... nu e nici o regulă!

Primele jocuri oficiale din 2015 în competiţiile judeţene ale lui "Don Lică" au demonstrat odată în plus (dacă mai era nevoie?!) că regula după care se ghidează "Don Lică" în organizarea competiţiilor judeţene este că... nu e nici o regulă!
Şi să explicăm...
Pe 28 februarie şi 1 martie au avut loc partidele turului al patrulea al Cupei României, faza judeţeană. Că Vulturii Proviţa de Sus a apărut în această fază a competiţiei, fără să mai fi jucat vreun alt meci, este - probabil - cea mai mică dintre neregulile în organizarea acestei competiţii. Ei bine, Conpet Ploieşti şi Fortuna II Poiana Câmpina nu au fost programate în acest tur, dar se procedează cu totul diferit pentru turul următor: Conpet nu mai apare deloc, dar Fortuna II va juca direct în turul al 5-lea!!!
De ce? Care sunt regulile de organizare a acestei competiţii? O întrebare publică pentru "Don Lică": unde este publicat regulamentul acestei competiţii în baza căruia s-au întâmplat toate aceste bizarerii? Echipe apar, echipe dispar, unele joacă, altele se califică direct fără joc, după criterii de nimeni ştiute...
Are timp "Don Lică" până pe 1 aprilie, data următorului tur al acestei competiţii, să răspundă!

4 comentarii: