vineri, 6 martie 2015

Etapa din "Liga lu' Lică" s-a amânat pentru 18 martie

În faţa avertismentelor meteorologice şi pentru că pe multe terenuri din judeţ zăpadă era destul de mare, "Don Lică" a decis amânarea primei etape a returului pentru data de 18 martie.
Astfel, deşi pe unele terenuri s-ar fi putut juca s-a preferat varianta amânării întregii etape pentru a nu mai bulversa un campionat şi aşa buimăcit destul de deciziile lui "Don Lică" şi ale oamenilor săi.

4 comentarii:

  1. da,o mare bataie de joc,jucam ca profesionistii la ora 15.00. Chiar nu se stie ca la acest nivel avem servicii si la ora 15.00 in cel mai fericit caz unii ies de la serviciu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai la ce ora vreti? De la 19? Aveti nocturna? Nu sunt date in calendar in lunile aprilie si mai, atunci sunt intermediarele si cupa. Faceti voi, contestatarii, o programare, dar sa va incadrati in perioadele competitionale impuse de FRF.

      Ștergere
  2. Ce vreti sa faca AJF ul cind se anunta zapada peste toata Prahova mai terminati cu toate rautatile catre aceasta institutie Daca nu stiati puteti sa va dezafiliati si sa va inscrieti in alt judet nemultumitilor Mergeti pe Dimbovita ca acolo sunt cai verzi pe pereti

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu sunt mai mult de 3,4 echipe neafectate de intermediara la ora 15.00,restul trebuie sa jucam cu juniorii.Dar echipele care joaca acasa vineri,e ok si in privinta lor? Nu cumva vor sa isi creeze un avantaj din asta?Trebuiesc privite lucrurile in ansamblu,nu doar din perspectiva celor cativa neafectati.

    RăspundețiȘtergere