miercuri, 4 martie 2015

Explicaţie penibilă! Fortuna neprogramată, dar calificată!

Scriam nu mai departe de ieri despre faptul că "Don Lică" şi oamenii săi nu mai respectă nici o regulă în programarea partidelor din Cupa României, faza judeţeană (materialul - aici). Solicitam public explicaţii, iar ele au venit - cum altfel? - în ziarul "de casă" al lui "Don Lică". Explicaţia este, însă, penibilă.
Dacă situaţia Conpetului pare tranşată, mă voi referi strict la Fortuna.
La momentul stabilirii programului pentru turul al IV-lea (apropo, nici până astăzi nu s-a lămurit "procedura" tragerii la sorţi!) s-a spus că Fortuna nu a fost programată pentru că "nu s-a prezentat la AJF pentru a demara formalităţile privind returul şi nu a fost prinsă în competiţie" (lucrez cu "materialul clientului", ziarul "Prahova", 25 februarie 2015). Deci, nu a fost programată!
Şi, totuşi, cum s-a "calificat" Fortuna pentru turul următor? Explicaţia este penibilă: "Fortuna a fost lăsată deoparte pentru a se vedea dacă îşi rezolvă situaţia. Cum Fortuna şi-a pus vizele, a fost "urcată" în  turul următor"!!! Incredibil!!! Dacă toate echipele din "Liga lu' Lică" ar fi întârziat "punerea vizelor", toate erau "urcate" fără a juca?! Oamenii ăştia nu mai au deloc simţul penibilului!!!
"Don Lică" prin "căţeii" săi trebuie să răspundă însă la două întrebări simple: unde prevede regulamentul competiţiei o asemenea stratagemă?! Care este logica neprogramării, dar calificării unei echipe, oricare ar fi numele ei?!

6 comentarii:

  1. Ziarul Prahova » Sport » DIN CULISE
    DIN CULISE

    Marime text Mareste font Micsoreaza font

    (Joi, 5 martie 2015)

    Fortuna 2 Poiana Câmpina (care va deveni, în retur, doar Fortuna, pentru că prima echipă s-a retras) s-a calificat „la masa verde” în turul următor al Cupei României – faza judeţeană, după un „duel al aşteptărilor” cu... Conpet. Cele două echipe au fost lăsate „deoparte”, pentru a se vedea care îşi rezolvă situaţia, interesul fiind, normal, continuarea activităţii. Cum prima echipă şi-a pus vizele pentru a participa în competiţie, „pe ultima sută de metri”, iar cealaltă nu a dat niciun semn, bifând a doua neprezentare, Fortuna a fost „urcată” în turul următor, iar Conpet bifează... excluderea.

    RăspundețiȘtergere
  2. pare un text scris de marin marcel. Nu are nici o noima :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu cand va spun sa depuneti plangere la DNA...ma luati peste picior si doar va 'plangeti' pe blog!

    RăspundețiȘtergere
  4. nu inteleg ce faceti atata caz ! SUNTE DOAR O ECHIPA DE COPII !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici nu e vorba de Fortuna, ci de un principiu, un regulament pe care il incalca insusi Don Lica! In locul Fortunei putea fi orice alta echipa, nu despre echipa in sine e vorba...

      Ștergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere