sâmbătă, 21 martie 2015

"Liga lu' Lică". AFC Brebu - Găzarul Surani 5-2

Brebenii au dat recital în această după-amiază în faţa propriilor suporteri, înscriind pentru prima dată într-un meci de pe teren propriu din actuala ediţie de campionat 5 goluri. Este drept, au întâlnit şi un adversar modest, care probabil că nu prea îşi justifică locul în campionatul judeţean.
Elevii lui Robert Banu au fost în permanenţă la conducerea jocului, golurile lor fiind marcate de Rada, Hromei (2) şi Băjenaru, lor adăugându-li-se şi un jucător al oaspeţilor care şi-a introdus mingea în propria poartă.
AFC Brebu a aliniat următoarea formulă: Stănulescu - Târboiu, Dragomir, Marcu, Tănase - Rada, Drăgan, Buzăţoiu, Neagu - Hromei, Băjenaru. Au mai jucat: Zecheru, Coman, Bucura, Cârstei.

8 comentarii:

  1. bravo baieti. o victorie si sambata la breaza si ne-am scos.

    RăspundețiȘtergere
  2. A-ti prins glas.Dk cei de la Surani nu-si justifica valoarea,voi ce valoare aveti cand a-ti luat 11 la Paulesti ( cu toate fostele vedetele ).Vai steaua voastra,cu noi va veti vedea valoarea.Fortza Breaza.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bravo baieti. Asta e adevarata echipa a Brebenilor. Indiferent de rezultat , ne mandrim cu voi pentru ca sunteti numai Brebeni in echipa.Din vara o fiu si eu langa voi si imi pare rau ca nu am putut veni de acum. Felicitari si tie Larica pentru ca ai revenit pe teren.

    RăspundețiȘtergere
  4. Noi venim sa ne jucam sansa la breaza si indiferent de rezultat sunt mandru de noua echipa pe care am format.o la brebu cu 99% jucatori din comuna,noi nu avem posibilitatile financiare ale altor echipe dar sigur nu vom ceda usor indiferent p ce teren vom juca , va urez bafta samb sa fie un joc placut si cel mai bun sa castige!Tase

    RăspundețiȘtergere
  5. v-a batut sinaia cu o echipa de copii si cotonogi si ai tupeu sa vb de noi??? :))))) ne vedem sambata valorosilor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stai parcat mai ronaldo, ca sa nu iti reamintesc ce manuta ati luat la Tufeni, specialistul cupei ce esti. si sincer, mai bine am lasa discutia asta la o parte de pe site, sa te vedem sambata pe tarla daca dupa jumatate de ora reusesti sa nu-ti vomiti plamanii, ce spui?

      Ștergere
  6. felicitari baieti,bafta multa in continuare!bogdan dumitru

    RăspundețiȘtergere