duminică, 15 martie 2015

"Liga lu' Lică". CS Ceptura - CS Cornu 2-3

Nu ştiu câţi iubitori ai fotbalului s-ar fi aşteptat la victoria echipei CS Cornu în deplasarea de la Ceptura, mai ales după începutul extrem de greu al acestei ediţii de campionat. Şi, totuşi, antrenorul Mihai Dinu (foto), cu jucătorii săi, a reuşit un parcurs bun, un joc frumos şi a obţinut la capătul celor 90 de minute o victorie pe deplin meritată. Gavrilă, Vane şi Grigore au marcat golurile care au adus victoria echipei din Cornu la Ceptura.
Antrenorul Mihai Dinu a aliniat la start următoarea formulă de joc: Datcu (cpt) - Stoica, Militaru, Mustafa, Iacob - Pârvan, Sintulescu - Olaru, Gavrilă, Valică - Vane. Au mai intrat: Susai, Grigore, Dinicu, Burlacu.

5 comentarii:

  1. Felicitari antrenorului ,domnul Dinu Mihai,lui Bogdan Diaconu dar si baietilor de la C.S.Cornu.Bravo Aline si Cristi Grigore!Bafta la meciurile viitoare...

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bv viorel lis :))) " mihai dinu

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnu dinu. Va pot pune s eu o intrebare ? Ce se intp cu dinicu petru? Este un jucator foarte bun. Dece nu.mai este.in primi 11. ? Va spun sincer nu avem noi in toata.liga jucator ca dinicu s il tineti reZerva ???

    RăspundețiȘtergere
  5. S va mai pot spune ca.mai sunt 3 jucatori parvan ionut s iacob nicolae. Si stoica. Nu inteleg dece. Nu au ajuns la un nivel mai mare. Sunt niste fundas foarte buni viteza si foarte tehnici. Succes in continuare. ...... Adrian mihai

    RăspundețiȘtergere