miercuri, 18 martie 2015

"Liga lu' Lică". CS Cornu - CSO Plopeni 0-2

Istoria meciului de la Cornu din această după-amiază s-a scris în minutul 35, atunci când la scorul de 1-0 pentru formaţia vizitatoare, CSO Plopeni, arbitrul Mădălin Marinescu (foto) l-a eliminat pe Stoica. A fost momentul în care partida s-a dezechilibrat, plopenarii demonstrându-şi valoarea şi experienţa şi adjudecându-şi toate cele trei puncte puse în joc. "Dacă am fi jucat în condiţii de egalitate, 11 la 11, cred că nu am fi pierdut. A fost acea eliminare, oaspeţii şi-au demonstrat experienţa şi au concretizat acest avantaj. Acum, nouă nu ne rămâne decât să mergem sâmbătă cu ambiţie la Băneşti, să recuperăm punctele pierdute astăzi", a declarat antrenorul cornenilor, Mihai Dinu.
CS Cornu a jucat în formula: Datcu - Gheorghe, Militaru, Ştefan, Stoica - Mustafa, Sintulescu - Susai, Dinicu, Olariu - Valică. Au mai jucat: Grigore, Paven, ionescu şi Gavrilă.

14 comentarii:

  1. cel mai slab arbitru, marinescu. Nu poti da 7 galbene si 1 rosu la o echipa de copii care si-au vazut de joc, iar la echipa oaspete 1 singur galben in conditiile in care l-au si inurat. Sa-si ia pamperi la alte meciuri, nu de alta, dar sa nu faca pe el.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa-i la noi la romani....e devina arbitru ca i-a dat rosu...nu jucatorul pt ce a facut. Iar cu galbenele ai o justificare lipsita de inteligenta...nu meriti sa-ti explic ca o echipa disciplinata , care conduce jocul si care
    are posesia este foarte greu sa ia 7 galbene.
    Referitor la Marinescu ...timpul va decide calitatile lui de arbitru...e crud...dar e curat.

    RăspundețiȘtergere
  3. arbitru asta e cel mai slab posibil si mai vrea si sa promoveze, ti se potriveste o porecla (puscarias) du-te la puscarie!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dinule ce ai ma tie foame dute ba la maruta si puneti par

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu e de vina arbitrul....Dar a acordat prea usor cartonase galbene, judecand 2 faze identice in 2 moduri diferite. Plopeniul nu a impresionat cu nimic, experienta lor si-a spus cuvantul. felicitari lor pentru victorie. Dar cu galbenele acordate aiurea...nu le plateste marinescu. cam la asta era referirea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim de la 01. 32. ma ustura ochii cand vad cum ai scris. Cum sa raspunzi unuia care faluteaza limba toamana. In 10 cuvinte 3-4 greseli gramaticale. Daca nu ii vezi parul din cap, poate ti-l arata pe celalat...:))

    RăspundețiȘtergere
  7. Hahahaha dinule tea vazut capatos ?? Sincer acm ?? Daca te veedea te striga viorel lis ;))))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. buna asta! el nu are par dar tu vad ca nu prea ai creier.dupa cum ai scris semeni cu Mihaita din Berceni.

      Ștergere
    2. are si Mihaita din berceni mandria lui...:))

      Ștergere
  8. Fara nici o legatura cu acest meci,subscriu,intradevar Madalin Marinescu ,un arbitru slab si fricos :(

    RăspundețiȘtergere
  9. inainte de a mai cometa pe aici...treci pe la scoala sa mai inveti putina gramatica. Nu vezi ca ai scris "tea" legat. se scrie te-a. probabil scrii si "miau" legat...ca pisica. Nu te uiti ca esti agramat...ca sa nu zic semi analfabet.

    RăspundețiȘtergere
  10. Ba cap de zmeu io nu stau sa scriu ca voi cu ' , cu plm. Ba io zic mai bn sa iti pui par :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. vorbea cap de pompa. foloseste cu incredere abecedarul...n-o sa regreti :))

      Ștergere
  11. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere