sâmbătă, 14 martie 2015

"Liga lu' Lică". Tricolorul Breaza - Petrolistul Boldeşti 0-1

În această după-amiază, Tricolorul Breaza a pierdut, scor 0-1, duelul de pe teren propriu cu Petrolistul Boldești, după o partidă echilibrată, cu un joc desfășurat, în majoritatea timpului, la jumătatea terenului. Oaspeții au deschis scorul la prima ocazie serioasă de gol, în minutul 5, prin căpitanul Micu, care a transformat o lovitură liberă din marginea suprafeţei de pedeapsă.
Mai apoi, formația gazdă a dominat teritorial jocul, fără a-și crea, însă, ocazii foarte importante, în timp ce oaspeții au practicat un joc cu mingi lungi, la trecerea timpului. În partea a doua a jocului, formația brezeană a fost privată de cel puțin un penalty clar ca lumina zilei, arbitrul partidei, Laurențiu Piciu, având o prestație modestă. Nici în această repriză formația antrenată de Marius Vişan nu a reușit multe faze concrete, cele mai periculoase momente fiind un șut al lui Bunea, din minutul 50, puțin peste poarta adversă, și o lovitură liberă a lui Brânzea, din minutul 75, trimisă însă peste bară. La poarta cealaltă, oaspeții au încercat să dea lovitura, dar s-au lovit de intervențiile senzaționale ale lui Petrescu, mulțumindu-se ca în ultimele minute să "bubuie" toate mingile, multe chiar în afara stadionului. Deși "tricolorii" au pierdut acest meci, jocul a fost unul bun per ansamblu, jucătorii brezeni arătând că se pot bate de la egal la egal cu orice echipă din județ
Tricolorul Breaza: Petrescu - Basma, Soreanu, Chivu, Neagu (28 Alexe; 70 Urdea), Brânzea, Vintilă, Bunea (78 Mușea), A. Duricu (cpt), Vintilă, Șovăială. Rezerve neutilizate: D. Constantin - M. Duricu, Drăgoi, Cârciu.
Sursa text şi foto: csotricolorulbreaza.blogspot.ro.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu