miercuri, 4 martie 2015

"Mara" a revenit în fotbal! A preluat echipa Fortuna II!

Câmpina fotbalistică a fost grav afectată în această iarnă odată cu retragerea Fortunei din Liga a 2-a. În condiţiile în care administraţia locală nu sprijină nici un fel de sport, iar criza economică este tot mai prezentă la toate nivelurile, practic, în momentul de faţă Câmpina se poate "mândri" cu contraperformanţa de a nu mai avea nici o formaţie în sporturile de echipă, la nici un nivel!
Ei bine, în această conjunctură, astăzi, a apărut şi o ştire pozitivă: "Mara" a revenit în fotbal şi a preluat fostul "satelit" al Fortunei cu care va continua activitatea în campionatul judeţean. "Astăzi am perfectat actele şi am preluat în mod oficial echipa Fortuna II, care va continua în campionatul judeţean. Voi colabora cu Nicolae Vereu, cel care coordona această echipă şi în trecut, iar pe lângă mulţi jucători de la fosta echipă de juniori A a Fortunei care a activat în campionatul republican, am reuşit să mai aducem câţiva jucători cu experienţă - Jantea şi Toader, dar şi doi tineri jucători cu care am colaborat şi la Cornu şi care provin de la clubul lui Mircea Hagianu", a precizat Mărgărint "Mara" Ciobotaru (foto).
Înaintea reluării campionatului, Fortuna II ocupă locul 8, cu 28 puncte, iar duminică, 8 martie, de la ora 11.00 va susţine primul meci oficial din 2015 întâlnind  pe terenul "Rafinăriei" din Câmpina formaţia Progresul Drăgăneşti. "Mara" speră în prezenţa cât mai multor suporteri la stadion, "în condiţiile în care în Câmpina nu mai există nici o altă echipă, noi aşteptăm cu drag toţi suporterii să ne fie alături!"

8 comentarii:

  1. Bravo lor. Felicitari. Hai florica...bv mara... hai... campina

    RăspundețiȘtergere
  2. preia mara si contractele capusa de la fortuna?

    RăspundețiȘtergere
  3. pai mara e una din capuse...

    RăspundețiȘtergere
  4. A revenit mara.pe unde a fost bate vantul.e mai nociv ca acidul de baterie

    RăspundețiȘtergere
  5. nu cred ca Mara a preluat si datoriile catre AJF, care probabil ca si-au zis ca decat nimic,mai bine ce "pica" de acum inainte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. bine precizat.mara unde se duce are mana de popa.

      Ștergere
  6. In loc sa ziceti mersi ca mai vedeti si vpi in campina un meci de fotbal acolo asa cum e echipa voi mancati r....t si de aia a aj campina fara o echipa de fotbal calumea!!! Rusine!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Capusa este m.......... F.........

    RăspundețiȘtergere