miercuri, 4 martie 2015

Marius Vişan va antrena la Breaza, dar va juca la Rm. Sărat

Marius Vişan (foto) este antrenorul-jucător al formaţiei Tricolorul Breaza, cu care a făcut o figură destul de frumoasă până acum în actuala ediţie a campionatului judeţean. Fostul atacant al formaţiilor CSM Câmpina şi Fortuna Poiana Câmpina, Vişan a fost solicitat pentru un împrumut ca jucător la Olimpia Rm. Sărat, formaţie din campionatul judeţean Buzău, care are ca obiectiv promovarea în Liga a 3-a.
În momentul de faţă, Olimpia Rm. Sărat se află pe locul al doilea, cu 38 puncte, la numai două puncte în spatele liderului FC Puieşti.
Marius Vişan va face până la vară naveta între Breaza, unde va continua să antreneze, şi Rm. Sărat, unde va juca. De altfel, după cum informează blogul oficial al clubului din Breaza, între cele două echipe s-a încheiat un parteneriat, care se doreşte cât mai fructuos pentru ambele părţi.

5 comentarii:

  1. succes bafta in continuare.Bebita.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu-l ia Ramnicul Sarat si pe Baragan care are vreo 10 promovari:)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cei de la echipa de pe primul loc, FC Puiesti, s-au interesat de Baragan, Filip, Iordache si Andrei Ciobanu. Au fost recomandati de o persoana din fotbalul prahovean.

      Ștergere
    2. Vor mai monitoriza cei de la Rm. Sarat diversi jucatori de la noi, unii din ei urmand sa aiba sansa de a juca la nivel de Liga a III-a, la noi neavand cel putin momentan posibilitatea asta (si nici prea curand). In schimb se pregatesc alte mutari, lotul fiind subtire, dintre care o surpriza placuta speram noi, dar mai asteptam putin, speram ca sapt. viitoare totul sa fie rezolvat

      Ștergere
  3. Bafta acolo Profesore!!!! Bebeto

    RăspundețiȘtergere