luni, 9 martie 2015

Medalie câmpineană la Campionatul Naţional de Aruncări Lungi, desfăşurat la Arad

Desfăşurat în premieră, după mai mult de 25 de ani, în afara Bucureştiului, Campionatul Naţional de Aruncări Lungi a adus la start cei mai buni aruncători din ţară.
De la CSS Colegiul Tehnic Constantin Istrati Câmpina, club cu tradiţie în probele de aruncări, a participat la aruncarea suliţei tânăra sportivă Ioana Plăvan, pregătită de prof. Nicolae Pavel şi descoperită cu numai un an în urmă. La categoria juniori I (18-19 ani), categorie de vârstă superioară (Ioana Plăvan este la categoria juniori II - 16-17 ani), sportiva câmpineană a realizat, încă din prima încercare, performanţa de 41,26m, rezultat cu care a urcat pe podiumul de premiere,
obţinând medalia de bronz şi întrecând sportive cu 5-6 ani de pregătire. Accidentată înaintea acestei competiţii, Ioana Plăvan nu a putut urca în a doua zi a întrecerii de la Arad pe podium la categoria sa de vârstă, unde s-a clasat doar pe poziţia a patra.
Având calităţi deosebite pentru această probă şi fiind foarte perseverentă, Ioana Plăvan este pentru colectivul tehnic de la singurul club de atletism din Câmpina speranţa pentru un loc pe podium la Campionatul Naţional de Atletism din vară, acolo unde va putea să confirme valoarea "şcolii de aruncări" de la Câmpina.

Un comentariu:

  1. Felicitari domnisoarei Ioana Plăvan! Felicitari domnului director Ion Necula!
    FELICITARI domnului profesor Nicu Pavel!

    RăspundețiȘtergere