miercuri, 18 martie 2015

"Super...lică". Vulturii Proviţa de Sus - Tinereţea Izvoarele 1-3

Surpriză de proporţii în restanţa din "Super...lică" dintre Vulturii Proviţa de Sus şi Tinereţea Izvoarele, oaspeţii impunându-se cu 3-1. A fost cea de-a treia oară când a fost programat acest joc, după ce prima dată arbitrilor li s-a comunicat o altă oră de disputare a partidei decât echipelor, a doua oară... a nins, în fine astăzi după-amiază s-a putut juca.
"A fost cel mai slab joc al nostru din acest campionat", ne spunea cu amărăciune antrenorul proviţenilor Marian Ursu, sintetizând perfect situaţia acestei partide, surpriza venind din faptul că oaspeţii se află pe ultimele locuri ale clasamentului.
Gazdele au acuzat şi absenţa mai multor jucători, situaţie care se repetă la meciurile jucate în cursul săptămânii, în primul rând din cauza faptului că nu toţi jucătorii se pot învoi de la locurile lor de muncă pentru a ajunge în timpul util la meciuri.
Singurul gol al gazdelor a fost marcat de Ene, iar proviţenii au jucat în formula: Miu - Butufei, Horja, Bărbulescu, Tudor - Duricu, Burchi, Ene, Nicola - R. Ganea, Cojocaru. Au mai jucat: Negotei, Ciobanu.

Un comentariu: