vineri, 13 martie 2015

Tricolorul Breaza, două transferuri pe ultima sută de metri

Pe ultima sută de metri a perioadei de transferări, Tricolorul Breaza a reuşit două mişcări spectaculoase, care în mod cert vor întări formaţia pregătită de Marius Vişan. Este vorba de Florin Istrate şi Ciprian Chivu.
Florin Istrate (foto - în tricoul formaţiei Unirea Alba Iulia) este originar din Breaza, iar de-a lungul carierei sale a mai evoluat la Urban Titu (în Liga a 3-a), Dunărea Galaţi, FCM Tg. Mureş, Unirea Alba Iulia, Rapid Bucureşti (pentru toate, în eşalonul secund), iar în prima parte a actualei ediţii de campionat a jucat pentru Juventus Bucureşti (Liga a 3-a), pentru care a şi înscris două goluri.
Ciprian Chivu are 20 de ani, este un produs al Centrului de Copii şi Juniori de la Petrolul Ploieşti, iar până acum a evoluat pentru Petrolul II Ploieşti şi FC Băneşti, pentru această din urmă formaţie înscriind trei goluri în actualul sezon - două în campionat şi unul în Cupa României, chiar în poarta brezenilor. Chivu a semnat un contract cu Tricolorul Breaza pentru un an şi jumătate.
Cei doi vor avea ocazia să debuteze pentru Tricolorul Breaza mâine după-amiază, atunci când în Parcul "Brâncoveanu" vine liderul Petrolistul Boldeşti.

3 comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. ligab.gsp.ro, eu de acolo am luat-o, dar cred ca s-a regasit si pe site-ul oficial al clubului din Alba Iulia. e chiar asa de important?!

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere