miercuri, 15 aprilie 2015

Avancronică. Avântul Măneciu - CS Cornu. În căutare de punct(e)

Duminică, 19 aprilie, ora 11.00
"Liga lu' Lică"
Măneciu: Avântul Măneciu - CS Cornu
Ediţia trecută de campionat, în ultima etapă a turului, la Măneciu, Avântul trecea de CS Cornu cu un categoric 5-1, prin golurile marcate de Fl. Gheorghe, O. Gheorghe, Mâinea, C. Stoian, D, Stoian, respectiv, Diaconu. În retur, cornenii şi-au luat revanşa cu un neverosimil 5-4, după ce formaţia din Măneciu a condus cu 3-1 până în minutul 73, toate cele 5 goluri gazdelor fiind marcate de Vane (foto).
În actuala ediţie de campionat, la meciul din tur, Avântul Măneciu a câştigat cu 5-1 la Cornu. Golurile oaspeţilor au fost marcate de C. Stoian, Codreanu, Cârstocea şi D. Stoian (2), în vreme ce pentru corneni înscria regretatul Alexandru Ioniţă, care după numai două săptămâni avea să se stingă într-un grav accident rutier.
Acum, înaintea jocului de duminică, Avântul Măneciu ocupă locul 6, cu 40 puncte, în vreme ce formaţia din Cornu se află pe poziţia a 11-a, cu 28 puncte.
Şi ambele vin după victorii obţinute etapa precedentă: Avântul Măneciu 5-0 în deplasarea de la Ceptura, în vreme ce cornenii au învins greu, dar meritat, pe teren propriu, pe CS Păuleşti, cu 1-0, prin golul marcat de Gavrilă, încă din prima repriză.
Prefaţând jocul de duminică, antrenorul formaţiei CS Cornu, Mihai Dinu, a declarat: "Nu avem jucători indisponibili şi mergem la Măneciu pentru un punct sau chiar pentru toate cele trei puncte, dar mai ales pentru a confirma victoria cu CS Păuleşti, din etapa precedentă a campionatului".

4 comentarii:

  1. Cum poti sa zici ca a castigat meritat Cornu meciul cu Paulesti? Ai vazut alt meci?

    RăspundețiȘtergere
  2. cum sa poti raspunde unui frustrat. Te asteptam la Cornu pentru cele " 3 puncte"

    RăspundețiȘtergere
  3. Stai lin anonim 23:49 ca duminica o sa se vada cu adevarat valoarea celor din Cornu. Pe un teren cu presiune ca la Maneciu, unde esti presat de public 90 de minute si gazdele arata intr-adevar ca joaca acasa, nu ca alte echipe. Daca sunteti buni si bateti acolo, imi retrag cuvintele, dar ma indoiesc. Si Breaza tot asa cu impresii s-a dus si le-a dat Maneciu in cap de le-au sarit capacele. Sa va vedem pe voi

    RăspundețiȘtergere
  4. Stai linistit...daca intra Valica e belea...sa stieee!!!!

    RăspundețiȘtergere