luni, 20 aprilie 2015

"Cascadorii râsului" la Puşcaşi, la meciul întrerupt dintre AS Româneşti şi Petrolul Ologeni

Ieri, un meci din campionatul judeţean s-a întrerupt în minutul 70 la scorul de 0-0. Este vorba de partida AS Româneşti - Petrolul Ologeni. Ce s-a întâmplat pare desprins din "cascadorii râsului", fiecare tabără acuzând-o pe cealaltă că a premeditat totul.
Obârşia incidentul pare a fi în meciul tur, atunci când AS Româneşti s-a impus la Ologeni cu 2-0, dar ambele tabere şi-au jurat răzbunare pentru meciul retur. Gazdele de ieri, AS Româneşti, susţin că oaspeţii lor au premeditat ieşirea de pe teren, încă dinaintea începerii jocului, atunci când au îmbrăcat un echipament de aceeaşi culoare cu cel al gazdelor. S-a trecut peste acest inconvenient şi s-a jucat mocnit, cu o tensiune latentă, care e erupt în minutul 70. Atunci, la un fault banal la mijlocul terenului s-a creat un meleu, în care au fost implicaţi jucători ai ambelor echipe. La locul faptei şi-a făcut apariţia şi portarul echipei din Ologeni, care a fost imediat luat la fugă (la propriu!) de trei jucători ai gazdelor. Mai mult, pe teren au pătruns şi spectatori ai gazdelor, dornici să-şi "ajute" favoriţii, iar unul dintre spectatori chiar a reuşit să-l lovească pe portarul oaspeţilor. Totuşi, acesta a reuşit să sară gardul, refugiindu-se la grupul suporterilor de la Ologeni veniţi la jocul de la Puşcaşi.
Acum, fiecare tabără susţine că va trebui să câştige meciul cu 3-0 la "masa verde". Cei de la AS Româneşti invocă faptul că oaspeţii au refuzat să mai reintre pe teren pentru a relua jocul, după acest incident, susţinând chiar că "nu s-a întâmplat nimic grav", în vreme ce oficialii şi jucătorii echipei din Ologeni susţin că după ce portarul lor a fost lovit de un spectator al gazdelor nu le mai era asigurată securitatea şi nu puteau continua jocul în aceste condiţii.
Acum, "cascadorii râsului" se mută la Comisia lu' "Don Lică", unde va trebui să se dea un verdict în baza rapoartelor întocmite de arbitrul Viorel Căunei şi observatorul Cincinat Aurelian.

10 comentarii:

  1. Ce gard ? ca la Puscasi nu exista gard :))

    RăspundețiȘtergere
  2. "Las Fierbinti";"Ba esti prost...ba esti nebun".Si nu s-a terminat:urmeaza "Zbor de-asupra unui cuib de cuci" la JAF.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca a fost Viorel si s-a intamplat asta, nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat in cazul unei alte delegari, oricare ar fi fost ea.
    Emil Bozieru.

    RăspundețiȘtergere
  4. ART.17 RETRAGEREA ECHIPEI DE PE TEREN, ROAF.
    In situatia in care, indiferent din ce motive, o echipa se retrage de pe teren, sau refuzul sa reia jocul, inaintea consumari timpului regulamentar, ea va fi sanctionata conform prevederilor regulamentare.
    In aceste cazuri arbitrul va aplica, regula celor trei minute conform ROAF.
    Portarul echipei Ologeni nu a fost lovit de nici un suporter sau jucator de la AS.Romanesti, din contra i-a provocat pe jucatorii echipei gazda la violenta.
    Si nu a fost un fault banal de joc, jucatorul echipei gazde a fost impins cu mainile in gardul de fier de catre un jucator de la echipa oaspete acesta ramanand inert.
    Arbitrul nu a mai reluat jocul, si mai arbitreaza si in divizia A ? Iar observatorul a venit cu echipa oaspete la meci si a plecat tot cu ei, de ce ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mafia de la ologeni ,mana in mana cu AJF-ul....rusine !

      Ștergere
  5. De unde stii ca observatorul a venit cu echipa oaspete la meci? Observatorul a venit cu brigada de arbitrii de la un meci care s-a desfasurat la ora 11:00. Nu mai mintii!

    RăspundețiȘtergere
  6. Pun eu mana pe marin marcel......stie de ce

    RăspundețiȘtergere
  7. nea radu si negoita au frigiderul plin de lapte batut primit de la mafiotii din Ologeni..rusine mafia laptelui !

    RăspundețiȘtergere