miercuri, 1 aprilie 2015

Cupa României. AS Tufeni - Petrolistul Boldeşti 0-2

La Tufeni s-au întâlnit liderul din "Super...lică" şi liderul din "Liga lu' Lică". Din păcate pentru frumuseţea jocului, tufenarii au avut de plătit factura unui meci încins de la Ciorani, acolo unde au câştigat cu 3-2, în campionat, asigurându-şi în mare măsură promovarea. Iar plata a fost sub forma multor absenţe, pe o listă pe care se află de mai multă vreme Ariciu, adăugându-se Tibi Ionescu şi Ursea, care nu s-au putut învoi de la locurile lor de muncă, dar şi Ştefan, cu glezna în gips, şi Fomenco, cu genunchiul în gips. Lor li s-a adăugat şi Brebenel, înlocuit încă din minutul 15, după o accidentare.
Chiar şi în aceste condiţii s-a jucat frumos, "Boldeştina" asigurându-şi din prima repriză un avantaj confortabil, de două goluri, la adăpostul căruia s-a jucat mult mai lejer şi mai frumos în cea de-a doua parte a jocului.
Antrenorul Robert Stoica a trimis în teren pentru AS Tufeni pe: D. Şandru - Gagiu, Braşoveanu, Zmoleanu, R. Vasile - Mocanu, Ilioiu, Comnoiu, Stamate - Irimescu, Brebenel. Au mai jucat: B. Vasile, Necşoiu.

2 comentarii:

  1. Ați fost la meci domnul Alexandru?știți in ce minut au ajuns tufenarii la poarta? Prin Min 65.cam puțin,cu toate absentele

    RăspundețiȘtergere