luni, 6 aprilie 2015

Investiţii serioase la AS Tufeni

Apărută mai întâi ca o toană a câtorva oameni inimoşi, AS Tufeni a devenit încet-încet una dintre echipele cele mai respectate din Prahova. Mai întâi a atras atenţia jucând finala fazei judeţene a Cupei României, apoi a fost aproape de promovare în sezonul trecut, pentru ca în prezent să conducă detaşat în clasamentul celui de-al doilea eşalon valoric judeţean.
Conducerea clubului, în frunte cu însuşi preşedintele Giani Chiotoroiu, a promis că şi din punct de vedere al standardelor, arena din Tufeni va fi cât de curând una de top la nivel judeţean. Şi încet-încet lucrurile au prins contur, investiţiile serioase în această bază sportivă demonstrând că la AS Tufeni se doreşte performanţă şi promisiunile sunt respectate.
Astfel, a apărut o tribună cu scaune de plastic şi acoperită, apoi a apărut o tabelă de marcaj, iar acum s-au finalizat lucrările la vestiare, fiind montate duşuri, fiind instalate grupuri sanitare, totul arătând cu mult peste pretenţiile cerinţelor la nivel judeţean.
"Am promis că până la finalul sezonului, dacă vom promova, vom avea la baza noastră condiţii pentru nivelul primului eşalon. S-au făcut investiţii serioase, s-a muncit mult şi eu spun că a ieşit un lucru frumos de care toţi cei din conducere suntem foarte mândri. În plus, am reuşit finalizarea lucrărilor cu aproximativ două luni înaintea încheierii sezonului competiţional la finele căruia am convingerea că ne vom putea bucura pentru o performanţă foarte mare a micuţului nostru club - promovarea în eşalonul de elită judeţean", a declarat Giani Chiotoroiu (foto), preşedintele clubului AS Tufeni.

5 comentarii:

  1. Felicitari pentru ceea ce fac acolo acesti oameni. Au format o echipa buna, au modernizat baza sportiva, vor promova in Liga A prin merit sportiv. AS Tufeni a devenit o echipa serioasa, care merita respectul tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  2. Este bine chiar fotbalul are nevoie de asa ceva

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu baza sportiva lasati-o mai moale.Ori nu ati fost la Tufeni sa vedeti,pentru ca in comparatie cu alte baze sportive e departe. Ce a cautat domnul Paul Mainea la Tufeni? Blejoi stiu ca joaca in Liga A ,iar Tufeni in Superliga B. Ca sa ajungi la terenul celor din Tufeni iti trebui GPS. Sa fim rationali si sa nu ne aruncam cu capul inainte.Daca asta inseamna modernizare e clar ca nu vedem padurea de uscatura.Sigur au un teren cat de cat acceptabil dar nu baza sportiva.Sa fim seriosi.

    RăspundețiȘtergere
  4. da echipa cand isi fac??? altfel cu asta de rotofei retrogradeaza:)))

    RăspundețiȘtergere