sâmbătă, 4 aprilie 2015

"Liga lu' Lică". CS Blejoi - CS Cornu 2-0

Ambele echipe care s-au întâlnit în această dimineaţă la Blejoi, CS Blejoi şi CS Cornu, veneau după partide diametral opuse la mijlocul acestei săptămâni, în faza judeţeană a Cupei României. Cornenii pierduseră după prelungiri, în faţa formaţiei CSO Plopeni, în vreme ce echipa CS Blejoi se impusese lejer la Sinaia.
Partida de astăzi nu a fost una peste media campionatului, ieşind în evidenţă doar arbitrul Alin Gheorghe, care a reuşit prin maniera sa să enerveze ambele formaţii.
În cele din urmă, gazdele s-au impus cu scorul de 2-0, prin "dubla" lui M. Ivan, în minutele 60 şi 77.
Oaspeţii de la CS Cornu au evoluat în următoarea alcătuire: Datcu - Iacob, Sintulescu, Mustafa, Stoica - Dinicu, Pârvan - Olariu, Gavrilă, Gheorghe - Paven. Au mai jucat: Valică, Susai, Munteanu. Antrenor: Mihai Dinu.

6 comentarii:

  1. Vălică omul meciului se ştie !!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. S-au afisat rezultatele la concursul organizat de "Imparat" , cred ca ar fi interesant de discutat domnul Niculai !

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe noi cei de la CS Cornu nu ne-a enervat sau deranjat arbitrajul. Din contra, il consideram unul echidistant si ne-am dori ca la fiecare meci sa avem parte de un astfel de arbitraj. Cu respect

    RăspundețiȘtergere
  4. erati toti de la Cs Cornu cand ai trimis comentariul ? sau doar Valica....

    RăspundețiȘtergere
  5. Alo C.S. Cornu a jucat Vălică ? nu mai este omul meciului, cred ca il băgaţi acuma cu Paulesti sa luaţi multe . Valica se stieeeee

    RăspundețiȘtergere