luni, 11 mai 2015

34 de sportivi de la Kokki au obţinut 38 medalii la Campionatul Naţional de Karate Wado-ryu

Pe 9 mai 2015, s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Karate Wado-ryu 2015. Evenimentul a avut loc la Complexul Sportiv Olimpic Român de la Izvorani.
Spre deosebire de ediţiile precedente, anul acesta Asociaţia Clubul Sportiv “KOKKI” a participat cu un lot de 34 de sportivi, acest lucru datorându-se în mare măsură sprijinului de care se bucură din partea autorităţilor locale din comunele Cornu şi Proviţa de Jos, localităţi unde ACS KOKKI desfăşoară cursuri de karate, se arată într-un comunicat de presă emis de club.
Sportivii ACS KOKKI au obţinut 38 de medalii (11 de aur, 13 de argint şi 14 de bronz), o premieră în istoria clubului, fapt care le dă încredere pentru următoarele competiţii.  "Cu un total - în probele de kata şi kumite la categorii individuale - de 10 medalii de aur (7 obţinute de către sportivii din Cornu şi 3 de către cei din Proviţa de Jos), 12 medalii de argint (8 Cornu / 4 Proviţa de Jos) şi 13 medalii de bronz (10 Cornu / 3 Proviţa de Jos), precum şi în probele pe echipe - de o medalie de aur, o medalie de argint şi o medalie de bronz, ne-am depăşit cu mult aşteptările, având speranţe mari pentru următoarele competiţii majore: Cupa României la Karate (competiţie interstiluri) şi Campionatul European de Karate Wadokai. Cu toate acestea, nu vrem să fim o "fabrică de medalii", unde sportivii să fie animaţi doar de dorinţa de a obţine rezultate cât mai bune în competiţii. Nu acesta este scopul nostru; ne dorim să fim o familie mare, o echipă frumoasă şi unită, în care copiii şi ceilalţi membri ai clubului să se bucure de frumuseţea karate-ului şi a practicării acestei arte marţiale", a declarat Flavian Grădeanu, preşedintele ACS KOKKI şi în acelaşi timp şi antrenorul principal al secţiei de karate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu