luni, 4 mai 2015

Fostul "căpitan" al Fortunei a debutat în Liga I pentru Petrolul Ploieşti

În partida care a început la ora 18.30, dintre Oţelul Galaţi şi Petrolul Ploieşti, Mircea Rednic l-a introdus pentru prima dată ca titular pe Marian Marin, fostul "căpitan" până în această iarnă al singurei formaţii prahovene din eşalonul secund, Fortuna Poiana Câmpina.
Marian Marin (foto - în tricoul Fortunei) este jucătorul formaţiei Petrolul Ploieşti din această iarnă, de la desfiinţarea Fortunei, şi poartă numărul 35 pentru "lupii galbeni". Pe 11 septembrie va împlini 28 de ani, iar în actualul sezon a jucat toate cele 1.350 minute ale Fortunei în eşalonul secund, fiind integralist, alături de portarul Iustin Popescu. De asemenea, Marian Marin a reuşit şi un gol în remiza  de la Satu Mare, cu Olimpia, scor 1-1. Fundaşul central al Fortunei, acum al Petrolului, a jucat şi ambele partide ale divizionarei secunde în Cupa României.
Marian Marin este al doilea jucător care a evoluat în prima parte a acestui sezon şi care debutează în primul eşalon în această primăvară, după ce Bogdan Şandru, colegul lui Marin din compartimentul defensiv al Fortunei, a jucat primul său meci în Liga I pe 28 aprilie, în etapa precedentă, atunci când noua sa echipă,
Pandurii Tg, Jiu, a învins pe teren propriu pe Dinamo Bucureşti cu 3-2, golul al doilea fiind marcat chiar de Şandru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu