duminică, 24 mai 2015

"Liga lu' Lică". CS Cornu - Tricolorul Breaza 3-2

Atmosferă de mare derby sâmbătă după-amiază la Cornu, unde se întâlneau două vecine - CS Cornu şi Tricolorul Breaza. Iar derby a fost mai puţin din prisma locurilor ocupate în clasament, cât mai ales din perspectiva orgoliilor dintre cele două combatante.
Cornenii au fost cei care au controlat prima parte a jocului, dominarea lor concretizându-se şi pe lista marcatorilor. Rând pe rând, Gavrilă, Olariu şi Oae au dus scorul la un 3-0 care părea decisiv. A urmat o relaxare totală a elevilor lui Mihai Dinu, însuşi tehnicianul gazdelor fiind foarte nemulţumit de relaxarea nepermisă instaurată în rândurile elevilor săi. A fost prilejul pentru oaspeţi să puncteze de două ori şi să revină în joc, dând emoţii gazdelor pe final.
CS Cornu a aliniat următoarea formulă de start: Anghelache - Iacob, Militaru, Sintulescu, Stoica - Pârvan, Dinicu, Munteanu, Olariu - Oae, Gavrilă. Au mai jucat: Valică, Florişteanu, Burlacu.

7 comentarii:

  1. Unde e uraganu??? Nu a mai venit uraganul :))))))))))))) bateriile 6666 ati fost nici macar 777 :)))) bv cornu bv mihai dinu leai luat mau :))((

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici un cuvant nu mai spuneti acu', brezenilor:))))
    Ce siguri erati pe voi, m-am si speriat cand spuneati ca vine uraganul la cornu...cred ca uraganul s a oprit la voi in vestiar la Breaza..sa nu fiti tristi,se mai intampla!

    RăspundețiȘtergere
  3. visane mai esti cu nasul pe sus ti l-am taiat ,ati invatat ce insemna o echipa unita.......bv cornu

    RăspundețiȘtergere
  4. bravo felicitari ptr victorie dar nu uitati locul in clasament asa ca mai este de munca la cornu

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca ii iau golurile lu visan sunteti in retrogradati asa ca. Veedetiva de trb voastra berzenilor ca sunteti praf. Cornu la ora actuala este peste voi cu 2 clase din toate punctele de veeedeeere

    RăspundețiȘtergere
  6. golurile lui visan este meritul echipei ca el nu joaca singur,cat despre cornu ca este peste breaza te inseli amice locul in clasament este litera de lege sa nu mai zic ca breaza a jucat in liga 2 in timp ce cssc cornu sau cum va numiti acum nu uita ca inaite sa jucati pe noul teren erati pe coclaul ala de teren unde va schimbati pe scaune de la teatru de papusi asa ca fiti modesti si lucrati mai mult ca sa depasiti pe breaza

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era vorba de un meci, acum de campionat, apoi de dezgropat morții. Daca nu era Anghelache tot aici jucati. De ce cand a plecat Anghelache s.a stricat jucaria??

      Ștergere