duminică, 17 mai 2015

"Liga lu' Lică". Tricolorul Breaza - CS Ceptura 5-0

În după-amiaza zilei de ieri, formația brezeană antrenată de Marius Vişan (foto) a câștigat clar, scor 5-0, pe teren propriu, disputa cu CS Ceptura. Oaspeții au prezentat o formulă de echipă extrem de subțire, având un lot de doar 13 jucători, dar, în ciuda acestui fapt, au început mai periculos meciul, lovind de două ori bara porții lui D. Constantin. "Tricolorii" au devenit și ei mai periculoși odată cu trecerea timpului și, după două șuturi periculoase ale lui Florin Istrate, unul în bară și celălalt apărat de goalkeeper-ul Popescu, Bunea a obținut o lovitură de pedeapsă, transformată fără emoții de același Istrate pentru 1-0. Cea de-a doua parte a jocului a fost dominată extrem de copios de formația gazdă, care s-a distrat,
practic, cu o echipă oaspete neputincioasă. Începutul reprizei a doua a fost unul în forță, Florin Istrate trecându-și în cont dubla printr-un șut puternic care a intrat în plasă în ciuda opoziției lui Popescu, în minutul 47. Mai apoi, Vintilă a majorat scorul la unul de neprezentare, după o pasă excelentă venită de la Bunea, în minutul 65, pentru ca, zece minute mai târziu, să ducă scorul la 4-0, când, din 16 metri, a trimis un șut imparabil la firul ierbii, în colțul din stânga al porții adverse. Tabela a fost închisă de Mușea, care a trimis un șut din cădere în plasa laterală, în minutul 83. Pe lângă aceste ocazii, formația noastră brezeană a mai ratat cel puțin 5 ocazii de gol cât roata carului, în timp ce oaspeții nu prea au mai ajuns la poarta lui Constantin, iar când au ajuns, s-au lovit de opoziția acestuia, aflat într-o zi excelentă, acesta reușind să scoată tot ce a fost pe poartă, inclusiv un șut lobat din minutul 89, pe care l-a scos, in-extremis, în bară.
Tricolorul Breaza: D. Constantin - Chivu, Soreanu (68 Basma), Neagu, Coman (75 Cîrciu), Alexe (75 Mușea), Duricu (cpt.), Bunea, Urdea (60 M. Duricu), Fl. Istrate, Vintilă. Rezerve neutilizate: G. Constantin - Anghel. Antrenor principal: Marius Vișan.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu