sâmbătă, 9 mai 2015

"Super...lică". Vulturii Proviţa de Sus - AS Tufeni 2-2

Orgolii multe şi tensiune destul de mare la un meci fără istoric, tufenarii fiind aproape şi matematic promovaţi, în vreme ce proviţenii nu au absolut nici o emoţie. Cu toate accestea, atmosfera a fost destul de tensionată, iar presiunea din teren, dar mai ales din afara lui asupra arbitrilor şi jucătorilor oaspeţi a fost nejustificat de mare pentru miza acestui joc.
În aceste condiţii, gazdele au deschis scorul încă din minutul 3, dar tufenarii au egalat destul de repede, prin Ilioiu (foto), în minutul 18. Imediat după pauză, a fost rândul oaspeţilor să înscrie, rapid, în minutul 47, prin Al. Ştefan, care a reluat cu capul la vinclu o centrare a lui Mocanu, dar gazdele au egalat la rândul lor.
Antrenorul Robert Stoica a trimis în teren pentru AS Tufeni pe: T. Ionescu - R. Vasile, Braşoveanu,Al. Ştefan, Zmoleanu - Fomenco, Ursea, Zecheru, Ilioiu - Mocanu, Comnoiu. Au mai jucat: B. Vasile, Şişu, Necşoiu.

5 comentarii:

  1. În condițiile în care am fost înjurați non stop. În condițiile în care jucătorii noștri au fost scuipați și provocați la scandal. În condițiile în care echipa gazda marchează primul gol din poziție mare de ofsaid. Dar echipa noastră a avut răbdare, bun simt și au revenit, au condus la un moment dat dar din păcate echipa gazda a egalat din 11m. Dar corect acordata de arbitru. Oficial suntem promovați. Bravo băieți. Sa înceapă spectacolul. Va iubim băieți. Și în special pe Giani și Dan. Fără ei nu aveam parte de o asemenea bucurie.
    Va mulțumim.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai fost la alt meci probabil..Gazdele au avut gol la 2-2 perfect valabil(un offside inventat de tusier).Cat despre provocari tind sa cred ca au fost reciproce,iar determinarea si ambitia gazdelor nu putea sa lipseasca intr-un meci cu liderul pana la urma.Mi se pare normal ca macar la meciurile de acest gen baietii sa fie 100% pe teren.

      Ștergere
  2. O rugăminte domnule Alexandru. Va rog poze cu jucători AS Tufeni. Nu poze cu CSM Câmpina.

    RăspundețiȘtergere
  3. Banii vrb .banii vrb ....,..sti melodia

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai fi vrut sa te primesca gazdele cu paine si sare Giani?sau uiti ce gazda primitoare ai fost campionatul trecut?sau uiti ca ai fost prieten bun cu provita cand te durea burta?mai bine ti.ai pune singur intrebarea de ce erau asa determinati provitenii si o sa gasesti raspunsul.dar...de,esti pe val acum,nu te mai intereseaza taranusii.vezi ca urci mai sus si se invarte roata

    RăspundețiȘtergere