sâmbătă, 4 iulie 2015

Istvan Kovacs arbitrează returul partidei FC Koper - Vikingur Reykjavik, în Europa League

Pentru manşa secundă a primului tur preliminar al Europa League, UEFA l-a delegat pe arbitrul român să conducă partida FC Koper - Vikingur Reykjavik, programată joi, 9 iulie, de la ora locală 20.30, la Koper, în Slovenia. În tur, FC Koper s-a impus la Reykjavik cu scorul de 1-0.
Istvan Kovacs va fi ajutat în Slovenia de asistenţii Mikloş Nagy, Vasile Marinescu şi rezerva Cătălin Popa. Observatorii partidei sunt cipriotul Christos Skapoullis - pentru arbitraj, şi slovacul Gabriel Weiss - pentru joc.
Precedentul meci internaţional condus de Istvan Kovacs a fost pe 11 decembrie anul trecut, debutul său în grupele Europa League, la Liverpool, Everton - Kuban Krasnodar 0-1.
Istvan Kovacs a mai fost ca arbitru în Slovenia: Maribor Branik - FC Wit 3-1, la Maribor, pe 22 iulie 2009, în turul al II-lea preliminar al Champions League, ca rezervă, cu Alexandru Tudor - Adrian Vidan, Octavian Şovre; Slovenia - Irlanda de Nord 0-1, la Maribor, în Slovenia, pe 3 semptebrie 2010, ca rezervă, cu Cristian Balaj - Zoltan Szekely, Sebastian Gheorghe.
La Koper, pe 15 noiembrie 2013, brigada Marius Avram - Mikloş Nagy, Valentin Avram - Adrian Comănescu a condus partida Slovenia - Rusia 0-1, în preliminariile CE tineret.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu