sâmbătă, 1 august 2015

CS Câmpina, la un pas de înfiinţare

În actualul mandat al Consiliului Local Câmpina este pentru a doua oară când se discută despre înfiinţarea unui club sportiv, după tentativa nereuşită din urmă cu aproximativ un an şi jumătate. Este vorba despre înfiinţarea Clubului Sportiv Câmpina. S-a discutat "de principiu" la recenta şedinţă a Consiliului Local, la iniţiativa consilierului Florin Frăţilă şi fiecare consilier a primit un set de documente (redactate de avocatul Bogdan Filcea, cel care s-a ocupat şi prima dată de... CSM), existând mari şanse ca la şedinţa de la finalul lunii august să se aprobe înfiinţarea acestui club.
În continuare am să vă prezint actele propuse pentru înfiinţarea noului club, cu precizarea că oricine are idei, crede că poate contribui în orice fel la punerea în practică a acestui proiect, poate trimite punctul său de vedere într-un comentariu la această postare.
Personal, cred că este o iniţiativă bună, iar dacă se vor găsi oamenii potriviţi pentru a realiza cu bună credinţă acest proiect, atunci chiar poate ieşi un lucru bun. Iar buna credinţă se referă, cel puţin în opinia mea, la două lucruri: acest club să nu fie folosit sau implicat în campania electorală din primăvara anului viitor şi să nu se finanţeze acţiuni "sportive" cu... "parandărăt".
Există şi o serie de variante pentru sigla viitorului club:
Acum, aştept părerile voastre!

2 comentarii:

  1. este exact asa cum te astepti. se vor finanta actiuni numai pentru Irinel Dumitrascu si Clara Leica, unde sa vina oamenii care sa fie convinsi sa voteze cu cine trebuie, iar printre actiuni se vor scurge bani, multi bani, in buzunarele unora care se cred smecheri. dar cand se ocupa Fratila si Telegescu, ce pretentii poti avea?!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am inteles ca CS Campina s-a inscris in Liga B Prahova. Dar cand a jucat in Liga C si in ce serie? AJF lui Don Lica este bun acum cand o inscrie direct in Liga B? Nu mai comentati acum ca se incalca regulamentele? Sau cand este interesul celor din Campina nu mai conteaza? Asteptam comentarii.

    RăspundețiȘtergere