duminică, 30 august 2015

Liga C Prahova. Sportul Câmpina - Juventus Călineşti 4-2

Primul meci din campionat al nou-înfiinţatei formaţii Sportul Câmpina a adus ceva spectatori în tribunele stadionului "Rafinăriei". "Cam câţi erau şi la Fortuna în Liga a 2-a", glumea amar un mucalit din tribună.
Sportul Câmpina a început greu partida de campionat. Poate şi căldură, poate şi lipsa unei omogenităţi în lot, poate şi lipsa de pregătire, toate acestea au dus la un început greoi, astfel că la finalul primelor 20 de minute de joc, oaspeţii conduceau cu scorul de 2-0. Imediat şi-a intrat în rol Chiţu (foto dreapta), "şeptarul" câmpinenilor reuşind să înscrie nu mai puţin de trei goluri (minutele 21, 63, 74), cu care a răsturnat situaţia. Şi a fost foarte aproape chiar de un al patrulea gol, dar într-o situaţie excelentă, singur cu portarul advers, nu i-au ieşit paşii, permiţându-i goal-keeper-ului formaţiei din Călineşti să reţină mingea. În final, în minutul 87, Căpăţână a stabilit scorul final, 4-2.
Antrenorul Nicole Alexandrescu a trimis în teren pentru Sportul Câmpina pe: Bucuroiu - Bratosin, Roşu, I. Dinică, Biro, Talangă, Constantin, Rădulescu, Tăbăraş, Creţu, Chiţu. A mai jucat: Căpăţână.
Partida a fost arbitrată de Alex Vulpe - Andrei Bobeică, Emil Gheorghe, iar observator a fost Stelian Homan.

6 comentarii:

  1. Sa fi condus cu 0-2 si sa bati la final cu 4-2 ->>>>>>> asta inseamna sa fii mafiot!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am si eu o curiozitate daca echipa are vreo legatura cu blogul dumneavoastra sau daca o sustineti ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Curiozitatea va este satisfacuta: echipa Sportul Campina nu are nici o legatura cu acest blog, iar daca o sustin in vreun fel, o fac asa cum incerc prin ceea ce fac sa sustin toate echipele din aceasta zona. Sper ca sunteti multumit de raspuns!

      Ștergere
  3. Sa faceti poze si la meciurile de acasa ale celor de la Tufeni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand o sa ajung acolo, o sa fac!

      Ștergere
    2. De ce nu faci tu poze si timite-le d-lui Sandu sa le pună pe site. Ba carcota ce sunteti.... Da o sustine fiindcă e singura echipa campineana si dl sandu e campinean

      Ștergere