joi, 13 august 2015

Liga I. Astra Giurgiu - Steaua Bucureşti 2-0. Raport de observare

Acesta nu este raportul oficial de observare al lui Augustus Constantin. Este un raport care aparţine exclusiv SPORT CÂMPINA. În privinţa profesionalismului celor care au preluat acest material, am mai discutat despre asta...

11 comentarii:

  1. Acest raport este unul personal sau un raport oficial? Pentru ca mi se pare ca persoana care a facut acest raport probabil a vazut alt meci sau alt arbitru pe teren. Coltescu a facut praf meciul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Publicul si presa au vazut altceva, trei goluti valabile anulate, eliminare Budescu, penalty discutabil. Adica cinci decizii importante doar intr-o directie. Dar noi (toti) poate gresim.Nu intelegem taineloe jocului. Ne uitam ca frierii la meci si nu pricepem nimic. Insa, specialisti precum Craciunescu si Porumboiu sunt de aceasta data de partea gloatei, care doar plateste (bilet, abonament tv, etc), dar nu pricepe..

    RăspundețiȘtergere
  3. Fiecare cu parerea lui, indiferent de nume!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite ca si Tolontan are cam aceeasi parere. In editorialul de azi din gsp.ro scrie ca "Brigada lui Colțescu a fost de Elite Class în ceea ce privește încrederea în sine și de “Județeană” la sesizat și interpretat fazele din teren. Fără perspectivă, fără discernămînt, fără plasament, fără noroc și fără nici un dubiu că sînt singurii care înțeleg fotbalul. Mai rău nu se putea."

      Ștergere
    2. Dar Tolontan unde a arbitrat in viata lui?

      Ștergere
    3. Asta e problema arbitrilor sau a fostilor arbitri, cred ca doar ei inteleg regulile. Fals, legile jocului sunt clare, toata lumea le stie, doar arbitrii le complica, dandu-le explicatii savante. Pana la urma, arbitrii trebuie sa fluiere ceea ce vede toata lumea, nu ceea ce cred ei ca s-ar fi intamplat.Aici nu-i vorba de Steaua (cred ca ai ceva impotriva ei), e vorba de principiu. Sa nu uitam ca acest arbitru, Coltescu, a mai facut praf doua meciuri pe finalul campionatului trecut, Steaua-Chiajna si Astra-ASA Tg. Mures..

      Ștergere
    4. Daca tu crezi ca toti arbitri considera ca doar ei inteleg regulile, atunci... imi cer scuze ca am dialogat. Probabil ca faci parte din categoria anonimilor curajosi care au intotdeauna dreptate, indiferent de domeniu. Eu cred doar ca despre arbitraj, trebuie sa se pronunte cu buna credinta arbitrii, iar depsre jocul in sine sa vb oricine vrea!

      Ștergere
  4. Opinia dvs nu pare impartiala, ci mai degraba pro Coltescu. Nu contest cunostintele dvs in materia arbitrajului, insa meciul de aseara a fost condus de un mercenar care nu mai are ce cauta pe un teren de fotbal cu fluierul in gura. Nu poti sa distrugi si sa iti bati joc de munca unei echipe in modul in care a facut-o acest arbitru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este doar o parere! Si a dvs, si a mea... In privinta parerilor altora, poate stiti dar cam fiecare are interesul lui: si stelistii, si Craciunescu, si Porumboiu...

      Ștergere
  5. Eu impartasesc opinia dnv. cu o excepție Sebastian Coltescu trebuia să-l elimine pe Budescu pentru acea palma . Automat notă scădea la 7.9 este o greșeală gravă !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am considerat ca palma aceea nu a fost o lovire intentionata, ci doar un gest nesportiv.

      Ștergere