sâmbătă, 14 noiembrie 2015

"Liga lu' Lică". AS Tufeni - Teleajen Văleni 3-1

Un meci între două echipe bune ale campionatului judeţean, AS Tufeni şi Teleajen Văleni, a început cum nu se poate mai prost pentru gazde, astfel că după oprimă repriză foarte modestă, poate cea mai slabă din acest sezon, elevii lui Robert Stoica erau conduşi cu scorul de 1-0. În schimb, după pauză, gazdele s-au dezlănţuit şi s-au impus categoric, marcând de trei ori prin, prin Brebenel (foto), minutele 60, 79, şi Comnoiu, ninutul 90+1, învingând mai mult decât elocvent, cu scorul de 3-1.
Antrenorul Robert Stoica a trimis în teren pentru AS Tufeni următorul "11": Filoti - A. Ştefan, Braşoveanu, Iordache, Zecheru - Ursea, Anghel, Comnoiu, Bridinel - Brebenel, Mocanu. Au mai jucat: Bălănică, Costea, Dincă.

17 comentarii:

  1. Cu Caunei la centru și cu observator din Băicoi cum să nu câștigi elocvent...! Rușine Deaconu! Rușine AJF!

    RăspundețiȘtergere
  2. Comentariu fără argument.ești pe langa .dd

    RăspundețiȘtergere
  3. Cu un arbitraj "PRO GAZDE" care a "judecat" tot pentru ele ,alt rezultat nu era posibil. Oare cum se face ca la cele mai multe jocuri acasa ,cei din Tufeni(Baicoi) au avut ca Observatori pe Deaconu,Badea si acum Argaseala care locuiesc in BAICOI ? Parca nu MIROASE BINE.........

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa se lase Caunei de arbitraj , sa faca loc tinerilor care vor sa arbitreze si sa promoveze . Afara cu babaciuniile !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. BANCUL ZILEI !!!

    Cum poate revenii Tufeniul de la 0-1?
    Cu Caunei la centru...!?

    Haaa! Haa!! Ha!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cu fault in atac in faza premergatoare eliminarii lui SAVU MIODRAG,pe atacul gazdelor,pe care CAUNEI nu vrea sa-l vada si sa acorde lovitura libera directa pentru VALENI,se produce atacul neregulamentar al lui SAVA(DE "GALBEN") si cum mai avea un cartonas ,il elimina.Si scorul era 0-1!!!! Prin decizia luata a influientat rezultatul final al jocului.DAR CINE SA VADA .....ESTE "marele "Caunei care-si permite sa apostrofeze Observatorul unui joc la care oficiase Fiul sau si care nu are nini o tangenta CU FENOMENUL....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Desi are 15 ani si cateva kg in plus,l am vazut arbitrand la niste meciuri foarte grele. Si dupa parerea mea este peste multi arbitrii de la judet!

      Ștergere
  7. Cu arbitrul x sau y, cu observatorul y sau z AS TUFENI este pe locul 4 in liga A Prahova. Fratilor lasati invidia.

    RăspundețiȘtergere
  8. Caunei a avut un arbitraj corect. Nu s a plans nimeni de la cele doua echipe de vreo decizie.

    RăspundețiȘtergere
  9. Carcotasi sunt destui. E bine ca ne baga lumea in seama. Am atras atentia prin evolutia noastra si locul excelent ocupat in clasamentul la zi

    RăspundețiȘtergere
  10. Felicitari Robert Stoica, Baraca , Zecheru. . .

    RăspundețiȘtergere
  11. Să-l pupați și-n c*r pe Deaconu pentru arbitraje...!
    A picat el Ponta, darămite Deaconu cu acoliții lui (Caunei, Piciu etc...) atunci să vă văd !
    Giani astia or să te ajute doar cât le dai după aia nici n-or să te mai cunoască!!! Din prieten o să le fi dușman! Ești la început acum și-o să-ți dai seama mai târziu. Sunt ca hienele, se mănâncă între ele, daramite pe alții! Prietenii știu de ce!

    RăspundețiȘtergere
  12. Iar se vaita Valeniul de arbitraj?! Parca acum 2 etape au castigat la Astra cu 3-0 ,tot cu Caunei la centru, desi Astra a avut in componenta jucatori de la prima echipa. Rusine conducatorilor de la Valeni! Pierd-arbitrajul e de vina.Victorie-arbitrajul e de vina. Sa vedem la egal,ce parere au?

    RăspundețiȘtergere
  13. Si Valeniul ca si Blejoiul,ambele nemultumite de arbitraj.

    RăspundețiȘtergere
  14. Salutari! Sunt un suporter al echipei AS Tufeni.Ieri,am fost la joc. A fost un meci disputat si foarte frumos. Echipa noastra a fost mai pragmatica si a castigat pe final. Oaspetii au fost cu "ratarile". Au avut 4 bare dintre care 2 la 1-1 . Dar sa dai vina pe arbitraj pentru ca ai pierdut nu mi se pare corect din partea celor de la Valeni. O zi buna ! DD

    RăspundețiȘtergere
  15. Păi la meciul acela s-a terminat doar 3-0 tot din cauza lui Caunei care a tras cu Astra cât a putut!!!
    Și vi se pare normal să fie delegat la două meciuri consecutive în deplasare la aceeași echipă?Regulamentul spune altceva!

    RăspundețiȘtergere