sâmbătă, 14 noiembrie 2015

"Liga lu' Lică". CS Blejoi - CS Cornu 1-2. De bucurie, cornenii au devastat vestiarul!

Bucuria victoriei pentru formaţia oaspete a produs pagube gazdelor. Şi nu numai pierderea locului secund, ci pagube materiale, pentru că oaspeţii au devastat vestiarul în focul bucuriei după această victorie! Astfel, un perete de rigips a fost pur şi simplu spart în mai multe locuri, iar un calorifer a fost rupt!
Reprezentanţii formaţiei gazdă s-au arătat sideraţi de dezastrul lăsat în vestiarul oaspeţilor de formaţia din Cornu. De partea cealaltă, prin vocea antrenorului Mihai Dinu, cornenii au avut următorul punct de vedere: "Din păcate, este adevărat că au existat unele probleme, din cauza manifestării exagerate de bucurie. Nu avem nimic de reproşat gazdelor noastre, care s-au comportat exemplar. Noi chiar considerăm că avem o relaţie bună cu acest club şi în mod cert vom lua legătura cu conducătorii săi pentru a rezolva pe cale amiabilă această problemă neplăcută".

18 comentarii:

  1. UNDE SUNT 7ANI DE ACASA,DOMNILOR?

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Baiete,mai intai pune mana pe cartea de GRAMATICA si apoi poti vorbi oricat doresti....

      Ștergere
  3. Cer scuze din partea echipei mele! Acum vad aceste urmari ale bucuriei lor si voi lua masurile care se cuvin astfel incat gazdele sa primeasca despagubirea reparatiei. Nu voi accepta niciodata manifestari care sa afecteze in vreun fel partenerii de competitie. Bogdan Diaconu, manager CS Cornu

    RăspundețiȘtergere
  4. Bă astea de la Blejoi va dati mare echipa dar vestiarul vostru e cutie de chibrituri .

    RăspundețiȘtergere
  5. Ajunge bogdane asa e la fotball se.mai.int si la echipe.mai.mari bv voua tot asa va felicit si mult succes acm sa vazut valuarea voua

    RăspundețiȘtergere
  6. Saraci,cred k au castigat cu Real Madrid sau cu Barcelona.Dk nu ar fi Verau acolo....vai mama lor,uitati-va de cine au fost arbitrati cei din Cornu anul acesta si mai vb.dupa.Asta nu inseamna k nu au echipa buna si antrenor bun,dar totusi...sa nu uite k au pierdut cu Tufeniul la Cornu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce echipă e aia tufeni? A Cornu o zi slaba si ai câștigat. De ce nu a bătut pe Paulesti, pe Blejoi. Le.a umplut sacul Paulestiul si acum zici ca cine știe ce performanta au făcut. La Paulesti toți veteranii, la Blejoi la fel, de tufenu ju are rost sa zic.. Pe cand la Cornu sunt tineri. Asta nu o mai vede nimeni?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine ca vezi tu ma si n ai nici ochelari.....ce deștept mai esti

      Ștergere
    2. frustratii de la Tufeni. Nu degeaba ziceau baietii de la Banesti de voi. Au si ei dreptatea lor.

      Ștergere
    3. tu nu vezi ca esti analfabet mai gramatica,stai ma in banca ta ca nici de scris nu te pricepi,apai la fotbal..........,dar scuze la fotbal se pricep toti neterminatii.

      Ștergere
    4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

      Ștergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ba tufeni aveti 10 meciuri in liga asta si ati inceput sa mirositi urat ba saracilor vedetiva ba de alceva nu de fotball ca e greu

    RăspundețiȘtergere